Setari Cookie-uri

Prima imagine: Olivia Wilde a nascut un baietel. Afla aici ce nume dragut i-au pus bebelusului

Olivia Wilde a nascut.

Actrita Olivia Wilde, care este logodita cu actorul Jason Sudeikis, a nascut, miercuri, un baietel, care a primit numele de Otis Alexander Sudeikis, a anuntat artista pe platforma Twitter, conform contactmusic.com, informeaza Mediafax.

Actrita, in varsta de 30 de ani, a anuntat vestea la scurt timp dupa nasterea baietelului, pe reteaua de microblogging Twitter. "Doamnelor si domnilor, Otis Alexander Sudeikis a parasit cladirea (eu sunt cladirea)", a scris Wilde, publicand in acelasi timp o fotografie alb-negru in care apare tinandu-si baietelul la piept.

foto: Twitter

Olivia Wilde este logodita cu actorul Jason Sudeikis, star al emisiunii de televiziune "Saturday Night Live" si distribuit recent in pelicula "Noi suntem familia Miller/ We're the Millers".

Cei doi s-au cunoscut in 2011, pe platoul de filmare al emisiunii "Saturday Night Live", si s-au logodit in ianuarie 2013.

Citește și:

Ambii actori au mai trecut prin experienta casatoriei - Jason Sudeikis cu scenarista de televiziune si producatoarea Kay Cannon, de care a divortat in 2010, si Olivia Wilde cu producatorul Tao Raspoli, fiul printului italian Dado Ruspoli, de care a divortat in 2011 -, dar nu au avut copii din aceste relatii.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.