Setari Cookie-uri

Despartire soc la Hollywood: Una dintre cele mai sexy femei din lume divorteaza!

Divorteaza dupa 5 ani de casnicie.

Top modelul brazilian Adriana Lima, un celebru "inger" al casei de moda Victoria's Secret, si fostul star din NBA Marko Jaric s-au despartit dupa cinci ani de mariaj, informeaza Reuters, potrivit Mediafax.

Adriana Lima, in varsta de 32 de ani, si Marko Jaric, in varsta de 35 de ani, au anuntat, vineri, ca au decis sa se desparta "dupa o reflectie indelungata si atenta", precizand insa ca vor continua sa se ocupe de cele doua fetite pe care le au impreuna.

Adriana Lima si baschetbalistul sarb Marko Jaric s-au casatorit in secret, pe 14 februarie 2009, in Jackson Hole, din statul american Wyoming, dupa cum a relatat la momentul respectiv revista People.

Cei doi au impreuna doua fetite: Valentina, nascuta in noiembrie 2009, si Sienna, nascuta in septembrie 2012.

In 2013, Adriana Lima a ocupat locul al treilea in topul celor mai bine platite modele din lume, cu venituri de circa 6 milioane de dolari, potrivit unui clasament intocmit de revista Forbes.

Citește și:

Majoritatea veniturilor provin din colaborarea cu casa de moda Victoria's Secret, Adriana Lima fiind "ingerul" cel mai longeviv al brandului (din 2000). De asemenea, Lima are incheiate contracte de promovare cu branduri precum Miu Miu, Donna Karan, Mavi Jeans si Metrocity.

foto: Guliver/ Splash News

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.