Setari Cookie-uri

Video: Britanicii rad de Paula Seling si Ovi. Uite ce jigniri au putut sa scrie intr-un ziar national

Britanicii rad de artistii care ne reprezinta la Eurovision.

Ne facem de ras in Europa?!

Britanicii au hotarat ca este timpul sa isi spuna parerea despre artistii care ne vor reprezenta in acest an la Eurovision. Paula Seling si Ovi vor canta pe 10 mai, la Copenhaga, piesa Miracle.

Englezii sunt croiti sa rada de noi. Materialul incepe cu un scurt paragraf, in care Cezar Ouatu (concurentul de anul trecut de la Eurovision) este pus la perete:

"Anul trecut, Cezar s-a descurcat surprinzator de bine cu tipetele sale cu accente de opera, in piesa It's My Life, ocupand astfel pozitia a 13-a, cu 65 de puncte, din partea oamenilor cu suflete mari din Europa.” – scriu jurnalistii din Anglia, informeaza Libertatea.

Laura este vazuta precum o Loreen „falsa” (Loreen este castigatoarea Eurovision din anul 2012), iar Ovi mai mult tipa decat canta:

Paula -acea nota este dureroasa. Nu esti Loreen, asa ca nu mai incerca sa o imiti si canta dupa puterile tale, fato. Si, Ovi (pentru ca sigur ei citesc acest articol) - nu mai tipa, este enervant.”

Citește și:

Englezii s-au luat pana si de dansatoarea cu minge de foc din videoclip: „Mingea aia este manuita de o femeie ce pare plictisita de ceea ce face.” – au adaugat acestia, potrivit sursei mai sus citate.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.