Setari Cookie-uri

Adrian Mutu, declaratie incredibila despre divortul de Consuelo

Adrian Mutu ofera detalii despre clipele prin care trece acum.

Se despart sau nu? Presa din Romania este convinsa ca intre Adrian Mutu si Consuelo nu mai este nimic de cateva luni bune, insa fotbalistul neaga vehement aceste zvonuri.

Adi Mutu a oferit in exclusivitate o declaratie pentru ziarul Click, in care a vorbit despre presupusul divort. Briliantul a avut numai cuvinte de lauda la adresa sotiei sale, spunand ca aceasta este o femeie puternica, luptatoare, care stie ce isi doreste de la viata:

O luptatoare, o femeie frumoasa, sensibila, puternica, determinata. Cred ca e importanta in viata mea. Timpul va vorbi si, asa cum am spus, veti vedea ca nu e nimic adevarat cu privire la divort. E o relatie intre doua persoane normale.

Acum facem niste sacrificii pentru binele copiilor si atata tot.” – a declarat Adrian Mutu pentru sursa mai sus citata.

Potrivit unor apropiati ai cuplului, Mutu si Consuelo nu s-au mai vazut de la sarbatori, mai exact de cand Mutu a venit si a semnat cu Petrolul. Gurile rele spun ca fotbalistul a si mers mai departe cu viata sa sentimentala, intalnind o tanara care i-a furat inima.

Citește și:

Consuelo nu a oferit nicio declaratie oficiala inca, insa s-a confesat pe pagina sa de Facebook. Frumoasa bruneta a postat urmatorul mesaj:

Gandeste ca o regina. O regina nu se teme sa aiba esecuri. Un esec e un pas spre maretie, schimbare, transformare."

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.