Jurnalistii de la Cancan (sau prietenii Biancai Dragusanu) arunca bomba: Bianca se pregateste sa devina mamica. Nu, nu este inca insarcinata, insa va fi... in curand.

Foto: Bianca Dragusanu si Anda Adam au purtat aceeasi rochie! Cui ii sta mai bine?

Astrologul Roxana Lusneac a realizat astrograma fostei doamne Slav si a aflat care va fi soarta ei in urmatoarele luni. Potrivit specialistului, pentru Bianca se anunta vremuri dificile, iar nunta si divortul au fost o nimica toata pe langa ce va urma.

Din pacate, Lusneac nu a putut afla (sau nu a vrut sa divulge secretul) cine va fi tatal copilului: Victor Slav sau Adrian Cristea?

In urmatoarea perioada vom afla ca Bianca este insarcinata cu un BAIETEL, insa relatia cu tatal copilului va fi una de prietenie si respect reciproc. In cazul asta, eu pariez pe Bote ca tata.

Bianca Dragusanu a declarat ca intre ea si Victor Slav nu va mai fi nimic. Invitata intr-o emisiune tv, vedeta a vorbit despre vacanta pe care a petrecut-o alaturi de iubitelul sau, intr-un resort de lux din Turcia:

"Nu am plecat ca doi indragostiti, am fost acolo doar ca sa ne relaxam. Intre noi a fost dragoste, o dragoste mai matura, mai decenta. Victor e un inger pentru mine, este un om frumos, un om curat. Nu ne-am dorit nimic unul de la celalalt. Cum ne-am dus, asa ne-am si intors. De fapt, eu m-am intors cu mai multi nervi, ca ma enervase Adrian Cristea." - a dezvaluit Bianca.

"Starea mea de spirit acum nu pot sa o descriu. Daca Victor ma invita acum undeva, nu mai merg. Eu, din punctul lui de vedere, am mai multe defecte decat calitati. A fost una dintre greselile vietii mele, imi pare rau ca l-am cunoscut. In schimb, un om pe care am sa-l regret toata viata este Victor. Pe Victor l-am iubit mult, ma lua cu tremurat cand il vedeam, aveam fluturi in stomac. Mi-a reprosat multe Victor in vacanta. Nu mai poate fi o relatie intre noi. Eu oficial am renuntat la Victor." - a adaugat Bianca Dragusanu.

foto interior si prima pagina: Facebook

Bianca Dragusanu isi vinde casa. Cum arata si cat cere pe locuinta?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: