Setari Cookie-uri

Prima imagine: Monica Gabor, la bratele lui Mr Pink + Adevarul despre relatia lor

Trebuie sa vezi aceasta fotografie.

Monica Gabor vorbeste pentru prima data dupa multe luni despre relatia cu Mr Pink. Recent, in presa romaneasca s-a vehiculat ca relatia dintre Moni si iubitul sau chinez nu este lapte si miere, ci din contra - se zvonea ca Mr Pink o tine sechestrata pe Monica, iar acesta este adevaratul motiv pentru care top modelul nu mai putea nici sa isi vada fiica.

Dupa mai multe luni de tacere, vedeta a hotarat sa lase un mesaj pe contul sau de Facebook, in care sa lamureasca lucrurile.

"Buna dragii mei! Va multumesc din inima pentru gandurile bune pe care mi le trimiteti cu atat de multa grija si consideratie. După cum se stie si se observa din comportamentul meu din ultimii ani, am decis sa fiu cat mai putin in atentia publicului. De aici se trag mai multe zvonuri si stiri false, aparute ca urmare a refuzului meu de a imi expune in presa viata personala. Totusi, voi face cateva lamuriri pentru cei care ma iubesc si le pasa de mine: sunt bine, sunt fericita si libera sa fac ce imi doresc.

Citește și:

Legat de relatia pe care o am cu Mr. Pink sș vrea sa mentionez faptul ca nimeni nu controleaza viata nimanui, ne iubim si ne respectam mai mult ca niciodata. Va doresc o viata binecuvantata, plina de realizari pe toate planurile vietii, exact asa cum imi doriti si voi mie."

Mesajul este insotit de o fotografie cu Monica si Mr Pink, imagine realizata in Dubai.

Reporterii Cancan spuneau recent ca Monica traieste ca o prizoniera in America. Iubitul sau, Mr Pink, o tine tot timpul din scurt, nu ii permite sa iasa afara din casa fara permisiunea sa si, chiar si in locuinta de lux in care locuiesc impreuna, Moni este supravegheata in permanenta de camerele video.

"Monica mi-a spus ca de Irinel Columbeanu a scapat usor, dar de Mr. Pink nu o sa mai scape vreodata. Ea va fi libera, doar cand acesta se va plictisi de ea. Iar daca ii iese din cuvant risca sa dispara definitiv, sugerand ca isi poate pierde chiar si viata. Traieste intr-un permanet stres acolo, desi ea afiseaza o viata plina de bunastare si de huzur. Aceasta este doar o aparenta.

Citește și:


Ar vrea sa vina sa o vada pe Irina, deoarece ii este foarte dor de ea, insa Mr. Pink nu o lasa sa plece deocamdata. Este prizoniera intr-o tara libera
” - a declarat o prietena apropiata Monicai pentru sursa mai sus citata.

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.