Setari Cookie-uri

Angelina Jolie, anunt OFICIAL despre relatia cu Brad Pitt. Se casatoreste sau nu?

Angelina Jolie vorbeste pentru prima data despre planurile personale.

Angelina Jolie a confirmat, miercuri, ca se va casatori cu Brad Pitt, "asa cum este prevazut", intr-un interviu acordat cotidianului francez Le Parisien, relansand astfel zvonurile despre o apropiata ceremonie organizata in castelul pe care cuplul il detine in sudul Frantei, potrivit AFP, informeaza Mediafax.

"Suntem in continuare logoditi, dar acesta (casatoria) este un proiect la care ne gandim", a declarat actrita americana, care a anuntat, de asemenea, ca intentioneaza sa joace din nou intr-un film alaturi de viitorul ei sot.

"Am scris scenariul pentru un film in care Brad si eu vom imparti afisul. Ne gandim mult la acest proiect", a spus aceasta.

Cuplul Jolie-Pitt detine proprietatea Miraval, in sudul Frantei, unde petrece o buna parte a anului si produce un sortiment de vin rosé. "Ne simtim deja putin francezi. Copiii, chiar mai mult decat noi: ei vorbesc mai bine limba voastra decat noi", a spus Angelina Jolie, care se afla in Franta in aceste zile pentru a-si promova noul ei film, "Maleficent", o noua productie a studiourilor Disney.

Citește și:

De mai multi ani, zvonurile despre "iminenta" casatorie dintre Angelina Jolie si Brad Pitt ii tin in suspans pe jurnalistii de la tabloide si pe paparazzi, care se prezinta de fiecare data in numar mare in jurul proprietatii Miraval.

In asteptarea acestei ceremonii, paparazzi se vor ocupa probabil de casatoria dintre Kim Kardashian si Kanye West, care isi vor uni destinele in Franta, la sfarsitul lunii mai.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.