Setari Cookie-uri

Video: Ne-am indragostit de noul videoclip al Lanei del Rey

Lana del Rey uimeste cu noul videoclip.

Ne place, place, place! Lana del Rey revine in atentia noastra cu un nou videoclip. Cantareata a lansat recent piesa West Coast, care a fost extrem de apreciata de publicul din intreaga lume, in numai cateva zile de la lansare single-ul ajungand pe primele pozitii in cele mai importante topuri muzicale din lume.

Acum ne putem bucura si de videoclip - un clip simplu (asa cum ne-a obisnuit), filmat alb negru pe o plaja. Artista joaca doua roluri: acela al unei tinere indragostite, care se distreaza alaturi de prieteni (si iubit) pe plaja, si acela in care este iubita unui barbat mult mai in varsta decat ea.

Enjoy!

foto prima pagina: captura Youtube

Piesa Young and Beautiful (de pe coloana sonora a filmului The Great Gatsby) este melodia preferata a lui Kim Kardashian.

Lana del Rey a fost rugata de Kanye West sa cante pentru el in momentul in care trebuia sa o ceara in casatorie pe Kim Kardashian. Cantareata nu a vrut sa accepte o asemenea propunere din cauza faptului ca nu vrea ca numele sau sa fie asociat cu cel al unei vedete de reality show, care a devenit celebra cu ajutorul unui sex tape (Kim Kardashian), asa ca a refuzat politicos, spunand ca in acea perioada este plecata din tara.

Citește și:

Din acest motiv, Kanye a angajat o trupa de instrumentisti, care au cantat Young and Beautiful pe stadionul de baseball AT&T Park din San Francisco.

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.