Setari Cookie-uri

Oana Roman, operata de urgenta! Cum se simte vedeta?

Oana Roman, de urgenta pe masa de operatii.

Oana Roman a suferit o interventie chirurgicala neasteptata.

Vedeta a lipsit o saptamana de pe retelele de socializare, iar fanii o tot intrebau daca este bine. In acest timp, Oana era internata de urgenta - proaspata mamica a postat recent pe contul personal de Facebook un mesaj in care vorbeste despre cumpana prin care a trecut.

Din fericire, nu au intervenit complicatii, iar acum Oana se reface dupa interventie:

"In ultima saptamana am trecut printr-o cumpana a vietii si nu exagerez cu nimic cand spun asta! Probabil multi s au intrebat de ce nu am mai postat nimic pe aceasta pagina! Acum nu scriu pentru a ma plange sau pentru a mi etala public suferinta! Am trecut prin momente grele, am suferit o interventie chirurgicala complicata si cu ajutorul lui Dumnezeu si a unui doctor minunat dar si al familiei mele, sunt pe drumul cel bun!

Citește și:

Aceste zile petrecute la reanimare si in spital m au facut sa realizez si mai mult ca nimic pe lumea asta nu conteaza mai mult decat sanatatea si familia! Sotul meu si sora mea m au vegheat permanent si nu voi putea sa le multumesc vreodata indeajuns! Dragilor sa fiti siguri ca nu conteaza decat sanatatea si oamenii apropiati si multumiti lui Dumnezeu in fiecare zi pentru ce aveti si nu va rugati decat pentru sanatate si familie!"

Oana Roman a nascut in urma cu cateva luni (21 februarie), prin cezariana, o fetita. Vedeta a ales un spital privat din Capitala. Oana si sotul sau au ales sa isi numeasca primul copil Maria Isabela.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.