Setari Cookie-uri

Foto: Kim Kardashian, cadou incredibil primit de la Kanye inainte de nunta

Un cadou care ar face orice femeie geloasa.

Kim Kardashian este o femeie norocoasa. Vedeta a primit recent un cadou impresionant de la logodnicul sau, Kanye West.

Ziua internationala a mamei a fost pe 11 mai. Kanye a vrut sa ii multumeasca lui Kim pentru ca se afla in viata lui si pentru ca i-a oferit posibilitatea ca o fetita superba sa ii zica "tata", asa ca a surprins-o cu un PERETE DE FLORI ALBE.

Vedeta, cunoscuta pentru show-ul Keeping up with the Kardashians, s-a trezit cu un perete de trandafiri, bujori si hortensii albe. Viitoarea mireasa a decis ca acesta este o surpriza cu totul speciala, pe care trebuie neaparat sa o arate si fanilor care o urmaresc pe Instagram.

"M-am trezit cu un perete de trandafiri, hortensii si bujori. Am cel mai atent logodnic din lume. Te iubesc foarte mult, dragul meu." - scrie Kim Kardashian in descrierea imaginii.

Cu ocazia zilei mamei, vedeta a postat si o fotografie cu micuta North West. Imaginea este realizata in timpul petrecerii burlacitelor.

Citește și:

"Aceasta fetita mi-a schimbat complet viata in feluri pe care nu mi le puteam imagina." - a spus Kim.

Pentru a ii multumi mamei sale pentru tot ce a facut pentru ea si pentru ca a ajutat-o sa ajunga celebra (Kriss Jenner este managera lui Kim Kardashian), Kim i-a dedicat si ei un post - o fotografie cu mama sa in costum de baie, cu urmatorul mesaj:

"Am cea mai sexy mama din lume! Asa arata dupa patru nasteri. Eroina mea! Sunt ceea ce sunt datorita tie. Iti multumesc pentru ca mi-ai aratat ce inseamna compasiune, putere si dragoste de familie. Te iubesc"

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.