Setari Cookie-uri

Catalin Botezatu, de urgenta la spital. Designerul se opereaza la inima

Probleme grave de sanatate pentru Catalin Botezatu.

Catalin Botezatu a mers la un control de rutina, insa a aflat ca trebuie sa se opereze de urgenta.

Designerul se afla internat intr-o clinica din Istanbul, Turcia, unde medicii il pregatesc pentru o operatie la inima pentru a preveni un infarct.

"Trebuiau sa fie niste analize simple. Am intarziat cu doua luni controlul, dar nu credeam ca e ceva. Medicii mi-au spus ca vasul de sange care iriga inima este 90% infundat. Daca nu fac operatia azi, cel tarziu joi, se poate..." - a declarat Catalin pentru emisiunea Acces Direct, informeaza Ziarul Click.

Recent, Bote a postat pe contul personal de Facebook un mesaj, in care multumeste fanilor pentru mesajele de incurajare si spune ca este pregatit sa intre in sala de operatii:

"Va multumesc ca sunteti alaturi de mine in aceste momente de cumpana, fapt care ma ajuta sa iau decizia potrivita in privinta acestei operatii grele. Multumesc profesorilor de la Spitalul LIV pentru promptitudinea, profesionalismul si implicarea de care au dat dovada in solutionarea cat mai rapida a problemei mele medicale, oameni fara de care nu as fi aflat niciodata la timp cat de grava este situatia mea." - a spus designerul.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.