Setari Cookie-uri

Motivul INCREDIBIL pentru care Jay Z a luat bataie de la propria cumnata

Am aflat adevarul din spatele clipului socant.

Filmul in care Jay Z a luat bataie de la Solange, cumnata sa, a facut zilele trecute inconjurul lumii. Dar care sa fi fost motivul?

Multi utilizatori Twitter au scris ca Solange era beata, altii ca se certase cu o prietena si si-a varsat nervii pe Jay Z - din pacate, acestea sunt simple speculatii.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Potrivit Dailymail, cantareata a reactionat astfel deoarece l-a auzit pe Jay Z spunand ca el va merge singur la after party-ul Met Gala organizat de nimeni alta decat Rihanna (rivala lui Beyonce).

Cei doi au avut parte de un mic conflict inainte de marea bataie - Jay Z a aflat ca prietenii lui Solange se foloseau de numele rapperului pentru a fi lasati sa participe la o petrecere exclusivista organizata in hotelul The Standard din Manhattan. Artistul s-a enervat si i-a interzis cumnatei sale sa se mai foloseasca de reputatia lui.

Citește și:

"Doi prieteni de-ai ei, care nu erau imbracati pentru eveniment, au venit la The Standard si au facut o scena in holul hotelului. Nu voiau sa plece si spuneau ca il cunosc pe Jay Z. Ei pretindeau ca erau oaspetii lui si nu oaspetii ei.

Directorul hotelului a avut o discutie cu Julius, bogyguardul lui Beyonce. Jay Z s-a suparat foarte tare si i-a spus lui Solange sa nu se mai foloseasca de numele lui." - a declarat un prieten apropiat al lui Jay Z.

La scurt timp dupa asta, cu cateva minute inainte de a pleca din cladire, Jay Z o anunta pe Beyonce ca va merge singur la petrecerea Rihannei. Atunci Solange a luat foc si a sarit in ajutorul surorii, informeaza Dailymail:

"De ce nu mergi acasa?" - l-a intrebat Solange pe Jay Z.

"De ce sotul tau trebuie sa mearga in club singur?" - a continuat Solange catre Beyonce.

Apoi cei trei au urcat in lift si a inceput scandalul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.