Setari Cookie-uri

Stefan Banica Jr a semnat cu Antena1! Ce super emisiune va prezenta?

Stefan Banica Jr, lovitura sub centura pentru Pro.

Este oficial - Stefan Banica Jr a semnat cu Antena1. Cantaretul, prezentator al show-ului Dansez pentru tine timp de opt ani, a plecat de la Protv pentru un contract mult mai avantajos.

Stefan va fi membru al juriului X Factor, emisiune ce va fi prezentata din toamna la Antena1. Fostul sot al Andreei Marin a declarat recent pentru A1 ca este foarte incantat de alegerea facuta si ca abia asteapta sa revina pe micile ecrane:

"Antena 1 este o televiziune pe care o vad ca evolueazaputernic, realizeaza performanta, este un reper in materie de divertisment, iar drumul ei ascendent corespunde dorintei mele de evolutie profesionala in televiziune si, mai ales, de noi experiente, de noi emisiuni.

Propunerea Antenei 1 de a face parte din juriul X Factor este onoranta, am ales sa fac acest pas cu toata convingerea, mai ales ca vorbim despre o super-productie, un mare succes, atat in strainatate, cat si in Romania." - a declarat Stefan Banica potrivit sursei mai sus citate.

Citește și:

Artistul si-a dat demisia de la Dansez pentru tine, iar show-ul a fost anulat. Potrivit declaratiilor facute de Cornel Patrichi pentru Ring, Stefan nu a mai fost de acord cu salariul primit, iar negocierile nu au mers asa cum isi dorea el:

"Era logic sa se termine cu Dansez pentru tine si sa se intample asta deoarece conducerea acestui show e formata din niste amatori penibili din toate punctele de vedere si ca meserie, si ca fizic. Ca sa fii sef, trebuie sa treci si sa rupi usile.

Cu Stefan am inteles ca au fost probleme de bani. Probabil ca Stefan a intrebat in dreapta si in stanga cat au aia acolo si cat au aia dincolo si nu i-a mai convenit salariul de aici. Probail ca era timpul sa se termine… Oricum, show-ul a tinut opt ani, exact cum a vrut Adrian Sarbu.” – a fost declaratia lui Cornel Patrichi, fost jurat Dansez pentru tine, informeaza sursa mai sus citata.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.