Setari Cookie-uri

Stefan Banica Jr este un mincinos. "O batea DES pe Andreea"

Adevarata fata a lui Stefan Banica Jr.

Scandal urias intre Stefan Banica Jr si fratii Ivanof.

Sabin Ivanof, sotul Simonei Patruleasa, a declarant recent pentru Ziarul Click faptul ca Stefan ii este dator cu 1,4 milioane de euro.

Fostul prezentator al emisiunii Dansez pentru tine a declarat recent ca aceste acuzatii sunt false. Se pare ca cei trei se cearta pentru un bloc de locuinte, care a fost construit de firma detinuta de familia Ivanof pe un teren cumparat prin credit bancar de Stefan:

foto interior si prima pagina: Facebook

"Obligatiile mele erau sa vin cu acest teren pe care sa i-l pun la dispozitie si sa imi platesc ratele lunare la banca pentru creditul luat, iar domnul Ivanof se obliga sa construiasca un bloc pe acest teren, sa suporte toate cheltuielile aferente, iar la sfarsit blocul sa se vanda, sa imi acopar creditul de la banca, dupa care profitul sa se imparta intre asociati", a declarat Stefan Banica la A1, informeaza sursa mai sus citata.

Citește și:

Sabin Ivanof a continuat declaratiile, dezvaluind faptul ca Stefan este o persoana mincinoasa si foarte violent. Sotul Simonei Patruleasa a dat din casa, spunand ca “o batea des pe Andreea”.

foto: Facebook

Stefan Banica este un mincinos. Nu eu l-am obligat sa faca un credit de 1,7 milioane de euro. Stefan Banica a santajat-o pe Andreea Marin. El pozeaza intr-un baiat de treaba, dar isi batea nevasta. Am fost in multe concedii alaturi de Andreea si Stefan Banica. El o batea des pe Andreea Banica, dar ea nu putea sa faca plangere pentru ca o santaja cu creditul acesta. De abia astept sa ma dea in judecata si sa aduc probe in sprijinul afirmatiilor mele.

Andreea Marin nu ar fi putut sa iasa niciodata din casnicia cu el si din partaj daca acel bloc nu era construit pe teren. Patru ani de zile, Banica a santajat-o pe Andreea Marin si a pus-o sa semneze nu stiu cate conventii sa nu spuna la presa bataile pe care i le aplica in concedii si acasa.” – a spus omul de afaceri pentru Romania Tv, informeaza Click.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.