Setari Cookie-uri

Motivul INCREDIBIL pentru care Andreea Marin accepta sa fie batuta de Stefan Banica Jr

Lucruri noi ies la iveala in relatia dintre Andreea Marin si Stefan Banica Jr.

Click dezvaluie ca Andreea Marin a acceptat jignirile si bataile de frica ratei de 9.000 de euro. Afaceristul Sabin Ivanof spune ca sotia lui Stefan Banica era coplatitor pentru creditul solistului, de 1,7 milioane de euro.

Umilita, jignita, batuta, plansa, constransa. Asa ne-o descrie Sabin Ivanof pe Andreea Marin in timpul casniciei cu Stefan Banica. Sotul Simonei Patruleasa a decis sa dea cartile pe fata si ne spune motivul pentru care "Zana" a fost nevoita sa stea intr-o casnicie de cosmar.

foto interior si prima pagina: Mediafaxfoto, fotograf Liviu Adascalitei

Dezvaluirile incendiare din intimitatea fostului cuplu Stefan Banica (46 de ani) - Andreea Marin (39 de ani) continua. Dupa ce ne-a povestit ca a asistat la numeroase batai pe care solistul i le aplica "Zanei", afaceristul Sabin Ivanof ne spune acum motivul pentru care vedeta tv nu a putut sa iasa mai devreme din casnicia nereusita.

Citește și:

"Andreea Marin plangea de fata cu noi, saraca, era o victima. Am vazut-o de nenumarate ori plansa si mereu zicea ca gata, divorteaza. Si de fiecare data dadea inapoi. Asta pentru ca Stefan Banica a luat creditul acela in 2008 (n.r. - credit de 1,7 milioane de euro, cu care solistul a cumparat terenul pe care fratii Ivanof au ridicat un bloc cu patru etaje), a pus-o si pe ea sa semneze in calitate de codebitor, iar ea a semnat cu ochii inchisi, ca era indragostita", a declarat Ivanof.

Citeste mai multe pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.