Kudika
20 Mai 2014

Lucruri noi ies la iveala in relatia dintre Andreea Marin si Stefan Banica Jr.

Click dezvaluie ca Andreea Marin a acceptat jignirile si bataile de frica ratei de 9.000 de euro. Afaceristul Sabin Ivanof spune ca sotia lui Stefan Banica era coplatitor pentru creditul solistului, de 1,7 milioane de euro.

Adevarata fata a lui Stefan Banica Jr. Nimeni nu se astepta sa fie asa

Umilita, jignita, batuta, plansa, constransa. Asa ne-o descrie Sabin Ivanof pe Andreea Marin in timpul casniciei cu Stefan Banica. Sotul Simonei Patruleasa a decis sa dea cartile pe fata si ne spune motivul pentru care "Zana" a fost nevoita sa stea intr-o casnicie de cosmar.

foto interior si prima pagina: Mediafaxfoto, fotograf Liviu Adascalitei

Dezvaluirile incendiare din intimitatea fostului cuplu Stefan Banica (46 de ani) - Andreea Marin (39 de ani) continua. Dupa ce ne-a povestit ca a asistat la numeroase batai pe care solistul i le aplica "Zanei", afaceristul Sabin Ivanof ne spune acum motivul pentru care vedeta tv nu a putut sa iasa mai devreme din casnicia nereusita.

"Andreea Marin plangea de fata cu noi, saraca, era o victima. Am vazut-o de nenumarate ori plansa si mereu zicea ca gata, divorteaza. Si de fiecare data dadea inapoi. Asta pentru ca Stefan Banica a luat creditul acela in 2008 (n.r. - credit de 1,7 milioane de euro, cu care solistul a cumparat terenul pe care fratii Ivanof au ridicat un bloc cu patru etaje), a pus-o si pe ea sa semneze in calitate de codebitor, iar ea a semnat cu ochii inchisi, ca era indragostita", a declarat Ivanof.

Citeste mai multe pe Click.ro

Andreea Marin, prima declaratie oficiala despre bataile primite de la Stefan Banica Jr

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: