Setari Cookie-uri

Foto: Toata lumea o invidiaza pentru parul lung si des! Cum arata Nicole Scherzinger fara extensii?

Nu credeai ca are parul atat de scurt.

Nicole Scherzinger si podoaba capilara - cine nu ar vrea sa aiba un par lung si extrem de bogat ca al frumoasei brunete?

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

La fiecare aparitie publica Nicole se lauda cu un par extrem de lung si des. Din pacate, acum aflam ca de fapt Nicole poarta extensii. Cantareata a postat recent pe contul personal de Instagram o fotografie cu ea la plaja. In imagine, parul lui Nicole este umed, insa chiar si asa se poate observa ca este mai scurt decat de obicei.

Parul natural al lui Scherzy este tuns filat. Este printre putinele momente cand avem ocazia sa vedem cum arata in realitate podoaba capilara a artistei.

foto Instagram

Nicole Scherzinger se pregateste de nunta. Dupa ce a refuzat trei cereri in casatorie (de la acelasi barbat), in sfarsit a spus DA. Artista urmeaza sa se casatoreasca in curand cu iubitul sau, pilotul britanic de formula 1 Lewis Hamilton.

Citește și:

"Lewis face tot ce poate pentru a ascunde aceasta informatie, dar, altfel, este absolut incantat. A cerut-o in casatorie, cu un genunchi pe sol, iar Nicole a acceptat in cele din urma", a declarat o sursa, pentru Daily Star.

Potrivit sursei mai sus citate, Nicole si Lewis vor sa isi oficializeze relatia in august, atunci cand pilotul isi va lua o pauza de trei saptamani de la programul incarcat de Formula 1.

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.