Setari Cookie-uri

Bianca Dragusanu se pregateste sa fie mama! Afla cand va naste

Bianca Dragusanu va avea un copil.

Da, este oficial - Bianca Dragusanu isi doreste cu disperare sa devina mama... si se pare ca vrea sa isi vada indeplinit acest vis in cel mai scurt timp posibil.

Fosta sotie a lui Victor Slav a postat recent pe contul personal de Facebook o fotografie in care apare alaturi de Edan, fiul Vicai si al lui Piturca. Vedeta spune intr-un mesaj ca i-a promis baietelului ca pana la anul (pe vremea asta) va avea un copil.

"Pana la anul pe vremea asta, o sa am o mica " partenera" de joaca pentru Edan:)) I-am promis!!" - spune Bianca in descrierea pozei.

Jurnalistii de la Cancan au realizat recent un material in care au spus care va fi viitorul Biancai Dragusanu. Cu ajutorul astrologului Roxana Lusneac, acestia au realizat astrograma roscatei si au aflat care va fi soarta acesteia in urmatoarele luni.

Potrivit specialistului, pentru Bianca se anunta vremuri dificile, iar nunta si divortul au fost o nimica toata pe langa ce va urma. In scurt timp Bianca ne va anunta ca asteapta cu un BAIETEL, insa relatia cu tatal copilului va fi una de prietenie si respect reciproc. In cazul asta, eu pariez pe Bote ca tata. Din pacate, Lusneac nu a putut afla (sau nu a vrut sa divulge secretul) cine va fi tatal copilului: Victor Slav sau Adrian Cristea?

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.