Setari Cookie-uri

Oana Zavoranu risca 5 ani de inchisoare! A fost prinsa in flagrant de autoritati

Oana Zavoranu are din nou probleme cu legea.

Oana Zavoranu a fost audiata joi seara timp de cateva ore. Aceasta a fost prinsa in flagrant cu 10.000 de euro luati de la Marek Valcu, medic estetician care i-a pus silicoane pentru prima data.

Fosta sotie a lui Pepe si-a santajat fostul medic ca va vorbi public si va dezvalui detalii compromitatoare despre el.

Potrivit Mediafax, Oana a fost la Politia Sectorului 3, unde a dat declaratii. Aceasta a fost surprinsa iesind din sectia de politie in jurul orei 23:15. Oana era insotita de avocatul personal si nu a acceptat sa vorbeasca despre ce s-a intamplat. Fosta vedeta de televiziune s-a rezumat la a ii avertiza pe jurnalisti ca „ii strica silicoanele.

Medicul Marek Valcu a marturisit ca a fost santajat de Zavoranu. Se pare ca bruneta i-a trimis doctorului mai multe mesaje, in care il ameninta ca va dezvalui presei informatii compromitatoare despre el daca nu ii ofera 10.000 de euro.

Citește și:

Alexandru Murarescu, avocatul Oanei, este de alta parere:

Se fac cercetari privind infractiunea de santaj. Oana e acuzata ca ar fi cerut de la medicul Marek Valcu o suma de bani. Oana a vrut sa-si recupereze banii cheltuiti ca urmare a 6 operatii nereusite. Parchetul are alta viziune. Oana a abuzat de procedura medierii. Consiliul medicilor trebuie sa-si spuna punctul de vedere privind operatiile realizate ulterior.


Langa Oana era un mediator in timp ce a luat banii. Oana a cerut contravaloarea a sase operatii estetice de mare precizie si masura. Din pacate, ea a ales o metoda nefericita de intra in sfera ilicitului penal. Avem fotografii clare care arata ca sanii Oanei au fost facuti praf de acest doctor. La acel flagrant, doctorul Marek a aruncat plicul cu bani in masina Oanei Zavoranu, iar ea nu i-a numarat.


Eu nu pot confirma spusele domnului Marek Valcu. Medierea nu trebuie sa se faca neaparat la un birou, ci si intr-o parcare ca in aceasta seara. Exista un martor fundamental in favoarea Oanei. Nu cunosc continutul acestor mesaje trimise de Oana medicului Marek Valcu. Nu s-a realizat procedura de flagrant
", a declarat Alexandru Murarescu, avocatul Oanei Zavoranu, informeaza Click.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.