Setari Cookie-uri

Oana Zavoranu, primul mesaj OFICIAL dupa ce a ajuns acasa de la sediul politiei

Oana Zavoranu vorbeste despre scandalul santajului.

Va spuneam mai devreme ca Oana Zavoranu este cercetata pentru santaj, dupa ce a fost prinsa in flagrant in timp ce ii cerea 10.000 de euro medicului estetician Marek Valcu.

Vedeta a refuzat sa ofere declaratii presei despre incidentul in care este implicata si a hotarat ca cel mai bine este sa foloseasca o retea de socializare. Zavo a postat pe contul oficial de Facebook un mesaj in care ii multumeste avocatului sau pentru ca a scos-o din aceasta incurcatura:

"Va pup si va iubesc....sunt ff bine si stiu ca acolo sus cineva ma iubeste.Multumesc av meu de suflet Alexandru Morarescu si stiu ca nu imi ajung 3 vieti sa il pot recompensa pentru tot binele facut.
Vreau sa multumesc tuturor oamenilor de Stat cu care am intrat azi in contact...si stiu dansii cine sunt,pentru felul in care am fost tratata.


A fost o zi interesanta si inca o data Cel de Sus tine cu mine si mi-a aratat-o.....

Citește și:


Va multumesc voua tuturor pt sustinere,acum am ajuns acasa cu masina mea cu care nu am putut pleca de la Politie pentru ca nu era posibil sa trec de presa:)))....m-am simtit azi Michael Jackson,am avut senzatia ca el nu a murit:)))..la cata presa si tv am vazut afara....va pup tare ,va multumesc din suflet pt toata sustinerea voastra ,va iubesc enorm si va rog sa aveti incredere in mine in continuare
" - scrie Oana Zavoranu pe Facebook.

Oana Zavoranu a fost audiata joi seara timp de cateva ore. Aceasta a fost prinsa in flagrant cu 10.000 de euro luati de la Marek Valcu, medic estetician care i-a pus silicoane pentru prima data.

Fosta sotie a lui Pepe si-a santajat fostul medic ca va vorbi public si va dezvalui detalii compromitatoare despre el.

Potrivit Mediafax, Oana a fost la Politia Sectorului 3, unde a dat declaratii. Aceasta a fost surprinsa iesind din sectia de politie in jurul orei 23:15. Oana era insotita de avocatul personal si nu a acceptat sa vorbeasca despre ce s-a intamplat. Fosta vedeta de televiziune s-a rezumat la a ii avertiza pe jurnalisti ca „ii strica silicoanele.”

Citește și:

Medicul Marek Valcu a marturisit ca a fost santajat de Zavoranu. Se pare ca bruneta i-a trimis doctorului mai multe mesaje, in care il ameninta ca va dezvalui presei informatii compromitatoare despre el daca nu ii ofera 10.000 de euro.

foto interior si prima pagina: Facebook.com

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.