Setari Cookie-uri

Foto: Cum arata prima rochie de mireasa a lui Kim Kardashian?

Primele imagini cu rochia de mireasa a lui Kim Kardashian.

Kim Kardashian si Kanye West sunt gata de nunta.

Kim va purta pentru a treia oara rochia de mireasa - si poate ca de data aceasta va fi cu noroc. Asa cum era de asteptat, vedeta a imbracat o tinuta all white pentru ultimele repetitii ale ceremoniei - si da, se pune ca rochie de mireasa.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Starleta show-ului Keeping up with the Kardashians si-a primit invitatii intr-o rochie alba, cu decolteu pana la buric. Extrem de eleganta, Kim a zambit intreaga seara si s-a distrat alaturi de familie si prietenii dragi.

Kim si Kanye au organizat o petrecere privata in palatul Versailles pentru cei 600 de invitati. Lana del Rey a fost si ea prezenta, repetand pentru marele eveniment. Artista va interpreta piesa Young and Beautiful, preferata miresei.

Potrivit ziarelor internationale, Beyonce si Jay Z sunt alti artisti care vor canta pentru Kim si Kanye. Aceasta stire a fost un soc pentru fanii lui Bey deoarece cantareata declarase recent ca nu vrea ca numele sau sa fie asociat cu al unei vedete de reality show, care a devenit celebra cu ajutorul unui filmulet porno. Cuplul, recent implicat intr-un scandal incredibil, vor primi 2 milioane de dolari pentru cateva melodii cantate in timpul ceremoniei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.