Setari Cookie-uri

Andreea Balan si Keo s-au impacat si urmeaza sa faca nunta! Afla cand se casatoresc

Andreea Balan l-a iertat pe Keo.

Dupa tot scandalul infidelitatii, se pare ca Andreea Balan nu a putut lupta cu sentimentele si a hotarat sa ii mai acorde inca o sansa lui Keo.

Lucrurile sunt destul de serioase, iar cei doi se pregatesc sa se casatoreasca, nunta avand loc cat mai curand, "pana pe 7 iunie".

Varul lui Keo a oferit declaratii incendiare in emisiunea lui Catalin Maruta.

foto Mediafaxfoto, fotograf Liviu Adascalitei

Asta e ultima noapte de razboi, prima noapte de dragoste. O sticla, doua pahare pe masa, o cina romantica, cred ca se infiripa iarasi ceva. Am fost cu iubita varului meu, Andreea Balan.


M-am intalnit cu ea accidental intr-un mall si am profitat de asta si am discutat cu ea, sa punem la punct cateva lucruri. Mi-a spus ca vrea sa vina sa aiba o discutie cu Keo. I-am lasat pe amandoi in casa, in armonie, pe terasa. S-au sarutat.

Keo face tot ce poate sa o recucereasca: ii pune flori la usa. Recunoaste ca a gresit. Stie ca a pus-o pe Andreea intr-o situatie delicata. Si Andreea l-a pus pe el intr-o astfel de situatie dupa tot scandalul iscat. Cred ca pana pe 7 iunie se casatoresc.” – a declarat varul lui Keo in platoul emisiunii lui Maruta, informeaza Click.

Citește și:

Andreea Balan si Keo s-au despartit dupa ce cantareata a aflat ca partenerul sau o insela cu o alta femeie.

Keo o insela pe Andreea Balan cu o tanara artista, relatie ce dura de mai bine de un an. In showbizul romanesc, amanta lui Keo este cunoscuta sub numele de Misty.

Surprinsa de reporterii de la Un Show Pacatos in parc, Misty a acceptat sa ofere pentru prima data o declaratie oficiala legata de acest subiect.

"Eu nu am vrut sa-mi fac imagine pe baza acestui scandal. Daca voiam sa apar la televizor, puteam sa merg la televiziuni sa ma prezint, sa le arat clipul pe care l-am lansat. Imi pare rau de aceasta situatie, Andreea este un artist extraordinar, Keo este un cantaret si un compozitor extraordinar." - a declarat Misty.

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.