Setari Cookie-uri

Interviu exclusiv Kudika: Giuliana si Bill Rancic

Tot ce trebuie sa stii despre cel mai tare show televizat din lume.

Show-ul Giuliana&Bill se difuzeaza saptamanal, duminica, de la ora 21:00, la E! Din 8 iunie incepe partea a doua a sezonului 6, cu episoade noi.

Este greu sa aveti discutii personale stiind ca milioane de oameni va privesc si va analizeaza viata personala, comentand pozitiv sau negativ? Cum va influenteaza asta?

BILL RANCIC: Cred ca la inceput a fost clar o provocare si am avut multe discutii pe tema asta, dar cand am inceput sa vorbim in fata camerelor despre problemele noastre personale, am primit mai mult decat am oferit. Adica multi oameni ne-au spus „Multumesc mult. Familia mea stie acum ce inseamna sa ai probleme de fertilitate”, in legatura cu domeniul asta sau cu alte lucruri despre care am vobit in ultimele sase sezoane ale show-ului.

GIULIANA RANCIC: Acum, dupa sase sezoane, ne e mai usor. Nu mai simtim la fel de mult prezenta camerelor de filamt si ne convine asta, pentru ca avem mult feedback pozitiv. Nu avem nicio problema in a ne deschide vietile publicului si ni se pare ca atata vreme cat oamenii se regasesc in problemele noastre si se distreaza privindu-ne, atunci raman cu ceva din emisiune. Ne expunem vietile cu placere, pentru ca simtim ca avem o platforma incredibila de exprimare – Bill, cu show-urile pe care le face si eu cu emisiunile pe care le fac. Simtim ca, in loc de a incerca sa-i facem pe oameni sa se uite la emisiunile noastre, incercam sa le oferim un cadou si sa-i ajutam, sa-i facem sa nu se mai simta atat de singuri. Ni se pare frumos. Speram ca facem bine ceea ce facem si ne simtim minunat cand oamenii ne spun ca au invatat ceva din emisiunea noastra.

Citește și:

BILL RANCIC: In curand, vom ajunge la 85 de episoade din „Giuliana & Bill”. Chiar vorbeam despre asta deunazi. Nu ne este rusine de niciun episod si nu cred ca exista foarte multe reality-show-uri care pot spune asta.

Cand Esquire a preluat postul Style, emisiunea voastra de acolo a fost sub semnul intrebarii o vreme si multe show-uri nu au mai ajuns pe alt post din portofoliul NBC. Ati simtit vreo clipa ca show-ul nu va continua cu un alt sezon pe alt post?

BILL RANCIC: Cred ca partea buna a fost ca pe Style eram serialul cel mai longeviv si cu cea mai mare audienta din istoria postului, asa ca aveam incredere ca E! ni se va potrivi perfect. Evident, Giuliana are cateva emisiuni pe acest post si ei ne-au contactat imediat in legatura cu asta. Am fost increzatori din punctul acesta de vedere.

GIULIANA RANCIC: E! – care e condus de aceiasi oameni ca Style, practic – a spus mereu „Iti faci toate emisiunile pe postul nostru. Ar fi mai logic ca «Giuliana & Bill» sa fie difuzat de noi”, dar nu ne-am fi gandit niciodata ca emisiunea va ajunge pe E!, pentru ca nu am fi plecat niciodata de la Style. Style ne-a lansat si am fost extrem de loiali acestui post, nu am fi plecat de aici pentru a ne face emisiunea in alta parte. Cine ar fi crezut ca Style va disparea si se va transforma in alt post? Am fost foarte tristi sa aflam asta, dar a fost incredibil cum s-a rezolvat situatia pentru noi. Cred ca emisiunea noastra a fost singura care a continuat pe alt post TV. Si a fost incredibil sa ajungem la E! Am avut ratinguri foarte bune in prima noastra emisiune. Am fost putin ingrijorati ca publicul nu va mai vrea sa ne urmareasca emisiunea, pentru ca e prea pozitiva pentru postul E!, dar am avut ratinguri minunate si am urmarit emisiuniea in grup, la noi acasa, a fost foarte interesant.

Citește și:

Incercati sa mai faceti un copil?

GIULIANA RANCIC: Buna intrebare, ai pus-o asa, direct. Imi place.

Asa ca in emisiunea voastra.

GIULIANA RANCIC: Crede-ma, ai dreptul sa intrebi asta pentru ca noi vorbim despre asta tot timpul. Da. Duke a fost o binecuvantare. Am incercat ani de zile sa avem un copil. Am trecut prin... cate? Vreo trei cicluri de fertilizare in-vitro. Eram la a treia incercare cand am aflat ca am cancer la san si am trecut, evident, printr-o perioada infricosatoare. Asa ca atunci cand l-am avut, in sfarsit, pe Duke, la un an de la diagnostic, printr-o mama-surogat, a fost o zi incredibila. Stim sa-l apreciem pe Duke si stim sa apreciem faptul ca am putut avea copii. Ne dam seama ce dar incredibil este. In primul episod din noul sezon, am intrebat-o pe mama-surogat daca ar mai vrea sa ne ajute o data si a fost de acord. Asa ca nu putem spune decat ca mi-as dori sa am un raspuns mai clar, dar in acest sezon viata noastra e plina de suisuri si coborasuri, asa ca si decizia de a face un al doilea copil trece printr-un montagne-russe de emotii; in episodul 10, cel final, cred ca multi oameni vor fi socati de ce se intampla, pentru ca e foarte diferit de primul episod.

Citește și:

Kristen Bell incearca sa convinga presa sa lase in pace copiii vedetelor.

GIULIANA RANCIC: Da.

Cum te-ai implicat tu in aceste eforturi? La „E! News” incerci sa te asiguri ca cei mici sunt lasati in pace de jurnalisti, dar in emisiune il arati pe Duke.

GIULIANA RANCIC: Da.

Il vei filma mai putin?

GIULIANA RANCIC: E o intrebare foarte buna, iar Kristen Bell chiar a venit la E! Eu o stiu doar din auzite, dar e o fata minunata, initiativa ei e grozava si a reusit sa ajunga foarte departe cu ea; a venit la E! si ne-am alaturat imediat stradaniilor ei, asa ca acum la „E! News” aratam poze cu vedete si copiii lor doar daca sunt postate pe Instagram sau Twitter, daca ne-au dat ele voie sa le folosim sau daca sunt realizate la un eveniment. Dar daca ies de la doctor cu cel mic, nu e treaba noastra sa le aratam public. Dar e interesant ca la „E! News” apar in continuare multi copii si bebelusi, pentru ca vedetele posteaza pe Twitter si Instagram multe poze cu copiii lor. Din punctul nostru de vedere – si Kristen Bell crede si ea acelasi lucru – cand tu ca parinte ai control asupra expunerii de care are parte copilul tau, e altceva: nu esti luat prin surprindere de un fotograf care iti fotografiaza odrasla. A fost chiar interesant: a doua zi dupa ce Kristen Bell a venit la E! si am fost de acord si am anuntat pe „E! News” ca vom lua parte la aceasta initiativa alaturi de Kristen, eu si Bill ieseam de la doctor cu cel mic, care fusese la o consultatie, si vorbeam ceva personal. Abia iesisem de la doctor cand dintr-o data vedem ca suntem fotografiati. Si m-am simtit atat de violata, pentru ca ar fi fost rau si sa fi fost fotografiata iesind singura de la medic! Cu atat mai mult daca e fotografiat copilul meu si apoi intru pe Internet si vad pozele, si oricine le vede poate specula in legatura cu ce se intampla acolo... Cred ca daca nu detii controlul, te simti si mai violat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.