Setari Cookie-uri

Prima declaratie a iubitei lui Victor Slav. Ce spune blonda despre relatia cu prezentatorul meteo?

Noua iubita a lui Victor Slav, declaratii incendiare.

Vai, Doamne! Mare ti-e gradina!

Tanara Mihaela Cocos s-a trezit peste noapte vedeta. Reporterii Cancan au spus ca ea este noua iubita a lui Victor Slav. "Nici vorba!" - spune ea.

Intr-adevar, Mihaela si Victor au prieteni comuni, insa de aici pana la a fi impreuna e cale mare. Blonda a acceptat sa vorbeasca pentru ziarul Click despre "relatia" ei cu Victor Slav.

Am ramas fara cuvinte cand am vazut ca eu sunt noua iubita a lui Victor. Nu l-am vazut niciodata live pe acest baiat. Eu am iesit intr-o seara cu un prieten de-al lui (n.r. Andrei). In fotografia aceea, nu este Victor. S-a facut o mare confuzie!

Este de rasul curcilor! Sunt ok cu viata mea. Am alte activitati. Nu ma intereseaza sa apar prin ziare. M-am trezit peste noapte intr-un film cu un scenariu SF. Nu sunt iubita niciunui baiat din acea fotografie. Iubesc si sunt iubita de altcineva si mi-e bine asa.” - a declarat Mihaela Cocos potrivit sursei mai sus citata.

Citește și:

Victor Slav si Mihaela Cocos au fost cuplati de jurnalistii Cancan, care spuneau ca relatia celor doi este deja serioasa, blonda intrand deja in cercul de prieteni al prezentatorului meteo.

Bianca Dragusanu a intrat si ea in acest joc. Imediat dupa ce in presa s-a scris despre presupusa relatia a fostului sau sot, roscata a postat pe contul personal de Facebook un mesaj dedicat lui Slav, in care i-a amintit ca ea este unica.

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.