Setari Cookie-uri

Foto: Andreea Marin s-a tuns. Uite cum ii sta cu parul scurt! "Coafura o intinereste"

Andreea Marin, schimbare radicala de look.

Este in plin turneu cu Pretuieste Viata si are timp si pentru o schimbare de look.

Frumoasa Andreea Marin a decis ca este timpul sa isi schimbe coafura... vedeta a optat pentru o tunsoare perfecta pentru vara - bob scurt.

Asa arata Andreea inainte

Fosta zana a surprizelor a postat deja pe contul personal de Facebook o fotografie in care ne prezinta noul look. Parerea mea este ca ii sta mai bine ca niciodata - si asta ii zic si fanii.

In doar o ora de la postare, poza a strans peste 1000 de like-uri si 20 de share-uri.

Asa arata Andreea acum

Saptamana trecuta Andreea Marin a fost din nou in Turcia pentru un tratament de purificare si detoxifiere. Fosta zana a surprizelor a fost plecata doar pentru trei zile, insa a profitat la maxim de timpul petrecut in Bodrum pentru a se regasi si a se incarca cu energie pozitiva.

"E o perioada in care mult din energia mea pleaca spre cei din jur si am nevoie de surse de pozitivitate pentru ca balanta sa ramana in echilibru, de momente petrecute doar cu mine insami, cu gandurile mele si cu natura care imi reincarca bateriile.

Citește și:


Am ales 3 zile de detoxifiere minte, trup si suflet, pentru ca o experienta cum este calatoria si intalnirea cu mii de oameni din toate colturile tarii e un consum care are nevoie de compensatie.
" - a scris Andreea pe contul de Facebook.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.