Setari Cookie-uri

Monica Gabor, mesaj neasteptat postat in urma cu putin timp

Nimeni nu se mai astepta ca ea sa faca asa ceva.

Monica Gabor nu a uitat de Ziua Copilului. Vedeta a tinut mortis sa posteze pe contul sau de Facebook un mesaj pentru toti copiii din lume.

Moni i-a urat La multi ani si fiicei sale, Irina, pe care nu a mai vazut-o de mai bine de un an.

"La multi ani de Ziua Copilului! Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe noi si pe copiii nostri minunati si talentati! Te iubesc Irina!" - a scris Monica.

Mesajul este insotit de mai multe fotografii, in care fosta scorpie de la Izvorani apare alaturi de fiica sa.

Monica Gabor are o viata extrem de activa in America. Aceasta a intrat in lumea afacerilor, alaturi de partenerul sau, Mr Pink. Moni este CEO-ul bauturilor Millions of Milkshakes. Recent, diva a zburat la Shanghai alaturi de nimeni alta decat Paris Hilton pentru deschiderea primului restaurant.

Citește și:

Paris Hilton a primit bani frumosi pentru a participa la acest eveniment.

"Multumesc mult pentru felicitari, complimente si sustinere! Paris Hilton e mult mai modesta si cu picioarele pe pamant decat credeam! She is a very cool girl! By the way, she says hello to Romania! We love you all!" - a fost mesajul Monicai Gabor imediat dupa ce in presa au aparut imagini cu ea si mezina familiei Hilton.

Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu este imaginea bauturii. Fotografiile cu ea si paiul in gura au impanzit intreaga China.

foto: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.