Setari Cookie-uri

Andreea Marin, mesaj neasteptat postat in urma cu cateva minute

Fanii nu se asteptau sa zica asta.

Andreea Marin este extrem de discreta cand vine vorba despre viata ei personala. Vedeta face tot posibilul ca relatia pe care o are cu Tuncay Ozturk sa nu devina subiect de barfa in presa din Romania. Pana si casnicia lor a fost una secreta - cei doi au anuntat ca s-au casatorit printr-un mesaj postat pe Facebook, fara a oferi alte detalii legate de acest eveniment important din viata lor.

Fosta zana a surprizelor traieste cea mai frumoasa perioada din viata sa: este o femeie apreciata, iubita si extrem de fericita. Andreea a vrut sa isi indemne toti fanii care ii viziteaza pagina de Facebook sa viseze in continuare si sa lupte pentru iubirea lor, asa ca a postat urmatorul mesaj motivational:

"Iubirea nu cunoaste bariere.

Iubirea depaseste orice obstacol, trece peste orice hop, strapunge ziduri si ajunge la destinatie plina de speranta." - spune Andreea.

Citește și:

Andreea isi incurajeaza fanii sa aiba rabdare si sa lupte pentru ceea ce isi doresc. Vedeta este pe drumuri, Caravana Pretuieste Viata ajunge in cele mai importante orase din Romania.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.