Setari Cookie-uri

Video: Justin Bieber trebuia sa plateasca un milion de dolari pentru ca aceasta inregistrare sa nu ajunga pe internet

Justin Bieber socheaza din nou.

Justin Bieber a fost "victima unui santaj de un milion de dolari", din cauza unei inregistrari video in care cantaretul este surprins in timp ce face afirmatii rasiste si care a intrat in posesia unui barbat cu identitate necunoscuta, ce i-a cerut artistului bani pentru a nu o face publica, informeaza Mediafax.

Potrivit contactmusic.com, la inceputul acestei saptamani, tabloidul britanic The Sun a publicat o inregistrare video in care Justin Bieber intreba: "De ce le este negrilor frica de drujbe?", oferind apoi poanta insultatoare a glumei: "Fugi, negrule, fugi (Run, nigger, nigger, nigger)".

Potrivit site-ului Tmz.com., echipa de management a lui Bieber a fost contactata de un avocat angajat de un barbat, care a lucrat la unul dintre proiectele video ale cantaretului cu aproximativ doua luni in urma.

Citește și:

Barbatul respectiv a gasit inregistrarea video intr-unul dintre hard-diskurile lui Bieber si a facut o copie, solicitand ulterior suma de un milion de dolari pentru a nu da publicitatii materialul cu continut rasist, dar cand reprezentantii cantaretului au refuzat, avocatul a scazut suma la 800.000 de dolari.

In urma unor negocieri purtate saptamana trecuta, avocatul a declarat ca suma de 500.000 de dolari este suficienta pentru pastrarea secretului in legatura cu inregistrarea, dar dupa ce i s-a spus ca "nici nu se pune problema", materialul video a aparut in presa.

foto prima pagina: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.