Setari Cookie-uri

Adevaratul motiv pentru care Antonia a divortat. "Toti spun ca l-am inselat, dar..."

Antonia vorbeste despre adevarul din spatele divortului sau.

Antonia a hotarat sa vorbeasca pentru prima data despre divortul cu Vincenzo Castellano.

Cantareata a fost invitata intr-o emisiune tv, unde a declarat ca relatia dintre ea si fostul sot s-a racit in momentul in care s-a nascut fetita lor, Maya. Cei doi aveau opinii diferite despre cresterea unui copil, se certau foarte des, iar Antonia a decis ca nu vrea sa traiasca alaturi de un barbat cu care nu se poate intelege... asa ca a hotarat sa se desparta:

"Ma simt ranita cu tot ce se intampla. Eu cu Vincenzo ne-am iubit foarte mult, este un om sensibil. Toata lumea spune ca Antonia l-a lasat pe Vincenzo pentru un alt barbat, iar asta nu e adevarat. As fi fraiera sa imi las familia pentru un alt barbat. Probleme au aparut intre noi dupa ce a venit copilul. Eu aveam opiniile mele despre copil, el pe ale lui, am simtit ca mereu suntem in certuri si am zis ca nu vreau stilul asta de viata. Ambii am suferit in treaba asta" - a declarat Antonia pentru Teo, informeaza Click.

Citește și:

Artista nu a intentionat niciodata sa renunte la Maya, fiica sa. Se pare ca Vincenzo a fost cel care a facut tot posibilul sa o desparta pe mama de fiica sa. Antonia a explicat care au fost motivele care au facut-o sa isi dea acordul pentru ca micuta sa plece in Italia, la parintii lui Vincenzo:

"Anul trecut am lasat acolo fetita peste vara, pentru ca asa o lasasem si anul precedent. Statea trei luni si apoi trebuia sa vina inapoi pentru ca era la gradinita. Pur si simplu s-a intamplat treaba asta si el a zis ca o sa stea acolo pana cand ia judecatorul o decizie. Eu m-am simtit foarte jignita ca un parinte sa ia decizia singur unde sa stea copilul." - a mai spus Antonia.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.