Setari Cookie-uri

Anunt oficial: Printesa este insarcinata cu gemeni

Bucurie mare la casa regala.

Printesa Charlene de Monaco, sotia printului Albert al II-lea, este insarcinata cu gemeni, care se vor naste spre sfarsitul acestui an, a anuntat o sursa din Africa de Sud, tara de origine a printesei, informeaza dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

Printesa Charlene si printul Albert al II-lea de Monaco au anuntat pe 30 mai, prin intermediul unui scurt comunicat de presa, ca vor deveni parinti.

foto: Guliver/ Splash News

"Printul Albert al II-lea si printesa Charlène de Monaco au imensa bucurie sa anunte ca asteapta un eveniment fericit", a comunicat Palatul princiar. "Nasterea este prevazuta inainte de sfarsitul anului", a adaugat Palatul princiar monegasc.

Dupa o saptamana, prezentatorul sud-african de televiziune Derek Watts, bun prieten cu tatal printesei Charlene de Monaco, Mike Wittstock, a anuntat pe Twitter: "Fostul meu coleg de scoala Mike Wittstock mi-a telefonat si mi-a spus ca fiica lui este insarcinata cu gemeni. Felicitari pentru printesa Charlene si printul Albert!".

Citește și:

Potrivit presei britanice, printesa Charlene urmeaza sa nasca in luna decembrie.

Printul Albert si Charlene s-au casatorit in iulie 2011, in cursul unei ceremonii fastuoase la Palatul princiar la care au participat circa 800 de invitati de marca.

foto prima pagina: DepositPhotos.com

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.