Setari Cookie-uri

Video incredibil: Femeia care a purtat corset non stop, timp de doi ani! Uite cum arata corpul ei acum

Imagini incredibile cu femeia care a purtat corset timp de doi ani.

Femeia care vrea sa aiba forme "pronuntate".

Penny Brown a ajuns sa fie o adevarata "celebritate" pe internet dupa ce a recurs la o metoda drastica de a isi schimba dimensiunile. Tanara in varsta de doar 25 de ani a hotarat sa poarte corset non stop pentru a arata ca personajul sau preferat, Jessica Rabbit.

In doi ani de purtat acea centura in jurul taliei, talia lui Penny s-a miscorat de la 96 de centimetri la 58 de centimetri. Si pentru ca tot nu ii placea cum arata, femeia a decis sa isi mareasca sanii... nu o data, ci de doua ori. Inca nu a ajuns la dimensiunea care sa o multumeasca, asa ca in curand urmeaza sa fie programata pentru o a treia operatie de marire de sani.

"Mi-am dorit intotdeauna sa am o talie mica, solduri mari si sani uriasi. Am vrut sa imi schimb radical formele corpului. Aveam nevoie de schimbari extreme, dramatice pentru a fi multumita." - a declarat Penny Brown, informeaza huffingtonpost.

Citește și:

Corsetul pe care il poarta este atat de mic incat Penny nu poate manca o masa obisnuita si ii poate schimba formele si pozitionarea organelor, insa ea considera ca nu este niciun pericol in asta.

La inceput, Penny scotea corsetul doar cand facea dus. Ii era destul de dificil, insa voia sa vada rezultate cat mai repede, asa ca a tacut si a indurat, strangand firele din ce in ce mai mult aproape in fiecare zi:

"A fost foarte dificil. Corsetul nu este un accesoriu magic, care iti transforma talia in doar cateva luni. Am indurat foarte multe pentru a arata asa. Mananc foarte putin la o masa, insa am mese mai dese. Incerc sa consum cat mai multa mancare pasta, gen smoothieuri, pentru a o digera usor." - a adaugat tanara.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.