Setari Cookie-uri

Angelina Jolie, surpriza uriasa! Nu se astepta la asta

Angelina Jolie, mai fericita ca niciodata.

Munca Angelinei Jolie este recunoscuta pe plan mondial.

Actrita a primit titlul de Honorary Dame din partea reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, cu prilejul acordarii distinctiilor onorifice Royal's Birthday Honours, inmanate anual in luna iunie, conform contactmusic.com, informeaza Mediafax.

Angelina Jolie a primit aceasta distinctie in semn de recunoastere a implicarii sale in campania de prevenire a violentei sexuale (PVSI) si impotriva folosirii violului ca arma de razboi.

Intre 10 si 13 iunie, actrita a prezidat, alaturi de seful diplomatiei britanice, William Hague, un summit "fara precedent" pe tema violentelor sexuale comise in timpul conflictelor si recurgerii la viol ca "arma de razboi", initiativa salutata si de papa Francisc.

La summit au luat parte delegatii din peste 100 de tari, reprezentanti guvernamentali, ONG-uri, reprezentanti ai Bisericii, experti militari si juridici, asociatii umanitare si membri ai societatii civile.

Citește și:

''A primi o distinctie legata de afacerile externe inseamna foarte mult pentru mine, deoarece vreau sa imi dedic toata viata acestui aspect. Faptul ca am lucrat cu PVSI si cu supravietuitoare ale violului (in zone de conflict, n.r.) este o onoare in sine. Stiu ca va dura foarte mult pana ce ne vom atinge obiectivele, dar sunt dedicata trup si suflet acestei initiative'', a declarat Angelina Jolie, care este cofondatoare a initiativei de prevenire a violentei sexuale.

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.