Visul oricarei femei de a avea o nunta ca-n povesti a fost posibil, ieri, si pentru Oana Roman. Fiica cea mica a lui Petre Roman s-a cununat religios cu alesul inimii sale, mai tanar cu 11 ani, dar nu inainte ca cei doi sa participe la slujba de crestinare a fetitei lor, Maria Isabel (4 luni). Oana a purtat doua tinute si a programat singura, in amanunt, intregul eveniment la care au participat 400 de invitati.

Rochii de mireasa din dantela

Mari emotii, ieri, pentru Oana Roman (38 ani) si Marius Elisei (27 ani). Cei doi si-au botezat fetita, pe Maria Isabel, in varsta de aproape patru luni, la Palatul Stirbey. Imediat dupa ceremonia de crestinare a micutei, care a inceput la ora 16.00, cei doi s-au cununat religios, asistati de nasii lor, care nu sunt prieteni de familie si nici persoane publice.

Desi Oana Roman a trecut prin momente dramatice dupa ce a nascut-o pe fetita ei, fiind in pericol de moarte din pricina unei infectii, complicatie aparuta dupa operatia de cezariana, vedeta s-a ocupat indeaproape de toate pregatirile pentru cele doua evenimente atat de importante din viata sa.

Fiica cea mica a lui Petre Roman a pregatit mai multe tinute pentru ieri. Mai intai, a imbracat o rochie eleganta la crestinarea micutei, apoi s-a schimbat complet si a luat pe ea rochia de mireasa, pentru cununia religioasa. Din acest motiv, aceasta ceremonie a inceput cu intarziere de mai bine de o ora!

Mai multe detalii + FOTO pe Click.ro

foto interior si prima pagina: Facebook

Printesa pentru o zi: Rochii de mireasa speciale
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: