Setari Cookie-uri

Oana Roman a imbracat rochia de mireasa!

Oana Roman, nunta ca in povesti.

Visul oricarei femei de a avea o nunta ca-n povesti a fost posibil, ieri, si pentru Oana Roman. Fiica cea mica a lui Petre Roman s-a cununat religios cu alesul inimii sale, mai tanar cu 11 ani, dar nu inainte ca cei doi sa participe la slujba de crestinare a fetitei lor, Maria Isabel (4 luni). Oana a purtat doua tinute si a programat singura, in amanunt, intregul eveniment la care au participat 400 de invitati.

Mari emotii, ieri, pentru Oana Roman (38 ani) si Marius Elisei (27 ani). Cei doi si-au botezat fetita, pe Maria Isabel, in varsta de aproape patru luni, la Palatul Stirbey. Imediat dupa ceremonia de crestinare a micutei, care a inceput la ora 16.00, cei doi s-au cununat religios, asistati de nasii lor, care nu sunt prieteni de familie si nici persoane publice.

Desi Oana Roman a trecut prin momente dramatice dupa ce a nascut-o pe fetita ei, fiind in pericol de moarte din pricina unei infectii, complicatie aparuta dupa operatia de cezariana, vedeta s-a ocupat indeaproape de toate pregatirile pentru cele doua evenimente atat de importante din viata sa.

Citește și:

Fiica cea mica a lui Petre Roman a pregatit mai multe tinute pentru ieri. Mai intai, a imbracat o rochie eleganta la crestinarea micutei, apoi s-a schimbat complet si a luat pe ea rochia de mireasa, pentru cununia religioasa. Din acest motiv, aceasta ceremonie a inceput cu intarziere de mai bine de o ora!

Mai multe detalii + FOTO pe Click.ro

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.