Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!

Monica Gabor a fost prinsa cu mata-n sac. Se pare ca fosta scorpie de la Izvorani a mers la Londra pentru a petrece alaturi de... viitorul sau cumnat, iubitul Ramonei Gabor.

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Potrivit Antena1, in urma cu cateva saptamani Moni a mers intr-o mica escapada la Londra alaturi de partenerul surorii sale (Ahmad Dasam), un arab plin de bani. Pentru aceasta "vacanta", arabul a fost nevoit sa scoata aproape 9.000 de euro din buzunar - romanca a fost cazata intr-o camera de lux la unul dintre cele mai scumpe hoteluri din lume, s-a plimbat cu o masina cu sofer si a mancat doar mancare de sute de euro.

Se pare ca vizita la Londra l-a suparat destul de tare pe Mr Pink. Mesajul de atunci postat de Monica pe contul oficial de Facebook sta dovada:

"Sunt trista... Dar e normal sa fim si tristi, nu? Cine poate sa fie fericit in fiecare zi? Nu eu... acesta e un lucru sigur. E greu sa te uiti mereu la partea plina a paharului, sa fii fericit pentru ce ai si sa nu fii nemultumit pentru ce nu ai. E practic deasupra puterilor noastre. Cati dintre noi nu incercam in fiecare zi sa evoluam spiritual, sa practicam compasiunea, iertarea si acceptarea?" - scria Monica pe Facebook.

Monica Gabor dezminte zvonurile printr-un mesaj scurt:

"Rusine presei care minte, Antena 1 nu ma asteptam sa fii un post atat de jenant" - a spus Monica Gabor.

foto interior si prima pagina: Facebook

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: