Kudika
18 Iunie 2014

Vei ramane fara cuvinte cand vei vedea cine este amantul Monicai Gabor.

Monica Gabor a fost prinsa cu mata-n sac. Se pare ca fosta scorpie de la Izvorani a mers la Londra pentru a petrece alaturi de... viitorul sau cumnat, iubitul Ramonei Gabor.

Monica, terorizata de Mr Pink. De ce nu mai are voie sa se machieze si sa poarte rochii scurte?

Potrivit Antena1, in urma cu cateva saptamani Moni a mers intr-o mica escapada la Londra alaturi de partenerul surorii sale (Ahmad Dasam), un arab plin de bani. Pentru aceasta "vacanta", arabul a fost nevoit sa scoata aproape 9.000 de euro din buzunar - romanca a fost cazata intr-o camera de lux la unul dintre cele mai scumpe hoteluri din lume, s-a plimbat cu o masina cu sofer si a mancat doar mancare de sute de euro.

Se pare ca vizita la Londra l-a suparat destul de tare pe Mr Pink. Mesajul de atunci postat de Monica pe contul oficial de Facebook sta dovada:

"Sunt trista... Dar e normal sa fim si tristi, nu? Cine poate sa fie fericit in fiecare zi? Nu eu... acesta e un lucru sigur. E greu sa te uiti mereu la partea plina a paharului, sa fii fericit pentru ce ai si sa nu fii nemultumit pentru ce nu ai. E practic deasupra puterilor noastre. Cati dintre noi nu incercam in fiecare zi sa evoluam spiritual, sa practicam compasiunea, iertarea si acceptarea?" - scria Monica pe Facebook.

Monica Gabor dezminte zvonurile printr-un mesaj scurt:

"Rusine presei care minte, Antena 1 nu ma asteptam sa fii un post atat de jenant" - a spus Monica Gabor.

foto interior si prima pagina: Facebook

Ramona Gabor, mesaj neasteptat la un an de la moartea mamei sale

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: