Setari Cookie-uri

Foto: Ea este cea mai sexy vedeta romanca din 2014

Nu ghicesti despre cine este vorba.

Premiul de cea mai sexy vedeta romanca din 2014 merge la.......... ANTONIA!

Potrivit Ziarului Click, vineri seara a fost organizat evenimentul anual "Cele mai sexy femei din lume". Premiantele au fost Ruby (locul 3), Lora (locul 2) si Antonia (locul 1 cu coronita).

Cantareata a venit la eveniment insotita de o armata de garzi de corp, insa imediat ce a ajuns in club a reusit sa se relaxeze. Aceasta a schimbat mai multe vorbe cu colegii sai de breasla, iar ceva mai tarziu ea a tinut si un mic recital, in care a cantat cateva piese de-ale sale.

Da, Antonia este foarte frumoasa... dar este si sexy?

Voi cu i-ati fi acordat premiul de Cea mai sexy vedeta din 2014?

Antonia a hotarat sa vorbeasca pentru prima data despre divortul cu Vincenzo Castellano. Cantareata a fost invitata intr-o emisiune tv, unde a declarat ca relatia dintre ea si fostul sot s-a racit in momentul in care s-a nascut fetita lor, Maya. Cei doi aveau opinii diferite despre cresterea unui copil, se certau foarte des, iar Antonia a decis ca nu vrea sa traiasca alaturi de un barbat cu care nu se poate intelege... asa ca a hotarat sa se desparta:

Citește și:

"Ma simt ranita cu tot ce se intampla. Eu cu Vincenzo ne-am iubit foarte mult, este un om sensibil. Toata lumea spune ca Antonia l-a lasat pe Vincenzo pentru un alt barbat, iar asta nu e adevarat. As fi fraiera sa imi las familia pentru un alt barbat. Probleme au aparut intre noi dupa ce a venit copilul. Eu aveam opiniile mele despre copil, el pe ale lui, am simtit ca mereu suntem in certuri si am zis ca nu vreau stilul asta de viata. Ambii am suferit in treaba asta" - a declarat Antonia pentru Teo.

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.