Setari Cookie-uri

News Alert! Megan Fox, declaratia cu care si-a uimit fanii

Megan Fox si adevarul despre viata ei.

Este mama a doi copii si spune ca nu vrea sa mai munceasca. Megan Fox este hotarata sa isi dedice viata familiei. Chiar si asa, vedeta stie ca trebuie sa isi intretina copiii, asa ca a decis sa faca un film pe an - asa micutii ei sunt asigurati.

Era una dintre cele mai sexy actrite (si continua sa fie), iar acum Megan Fox s-a retras aproape de tot din viata publica. Actrita are grija de cei doi copii ai sai si spune ca ii este foarte greu sa se desparta de ei.

"Este greu, pentru ca simt ca nu ofer niciodata niciunuia dintre ei 100% din atentia mea sau 100% din mine, asa ca ma simt foarte vinovata. Inteleg ei cat de speciali sunt si cat de mult ii iubesc...? Este greu sa ii faci sa se simta singulari cand trebuie sa ii cresti impreuna.

N-am fost niciodata o fata extrem de ambitioasa sau orientata spre cariera, dar, in mod deosebit cand am ramas insarcinata cu primul meu fiu si acum avandu-l pe al doilea, mi se pare greu sa fii o mama care munceste, mai ales ca inima ta nu este la munca, inima ta este alaturi de familie.” – a declarat Megan Fox pentru Parents, informeaza Mediafax.

Citește și:

De la nasterea lui Bohdi, februarie 2014, Megan nu s-a mai implicat in niciun proiect cinematograf. Desi sotul ei are suficienti bani, roscata spune ca va mai lucra la cate un film pe an pentru a fi sigura ca celor mici nu le lipseste absolut nimic:

"Trebuie sa fac un film pe an, pentru ca trebuie sa investesc in viitorul lor si trebuie sa fiu capabila sa le platesc facultatea si sa-i intretin” – a adaugat actrita.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.