Setari Cookie-uri

A saracit! Uite ce trebuie sa faca Monica Gabor pentru a se intretine in America

Nimeni nu se astepta la asta.

Monica Gabor se lauda cu o viata de lux in Statele Unite ale Americii, dar se pare ca nu totul este asa cum pare.

Fosta scorpie de la Izvorani posteaza pe contul oficial de Facebook imagini cu ea in masini scumpe, al restaurante fancy sau chiar in avioanele personale ale lui Mr Pink. Si toate astea pentru a se lauda muritorilor de rand.

Colegii nostri de la Ziarul Click au descoperit ca de fapt Monica nu duce o viata atat de frumoasa in America, Mr Pink fiind foarte sever cu ea - miliardarul chinez nu ii permite sa se intoarca in Romania si nici nu o lasa sa cheltuiasca mai mult decat isi permite. Din acest motiv, romanca noastra trebuie sa munceasca pentru a isi cumpara ce isi doreste.

Vedeta a fost nevoita sa accepte sa apara intr-o reclama de teleshopping. Aceasta promoveaza un ser de ochi, iar ea a fost angajata pentru a arata cum se foloseste produsul cosmetic.

Citește și:

Cu parul prins si fara pic de machiaj, Moni pare un model obisnuit.

foto 1, 2: captura film

Monica Gabor viseaza sa se casatoreasca, insa visul ei este departe de a se indeplini.

Adevaratul motiv pentru care Mr Pink prefera sa nu fie vazut cu Moni? Se pare ca miliardarul este casatorit si are si doi copii.

Recent, Monica a noastra a zburat pana in Shanghai pentru deschiderea restaurantului care vinde shake-ul Millions of Milkshake, shake pe care chiar vedeta il promoveaza. Desi chinezul investeste foarte mult in aceasta afacere, el a vrut sa stea deoparte si sa nu fie fotografiat de presa - si asta nu pentru ca nu ii place sa fie in centrul atentiei, ci pentru ca nu vrea sa fie vazut in compania Monicai.

Potrivit Libertatea, Mr Pink are deja o familie pe care nu vrea sa o paraseasca nici in ruptul capului. Desi pe Moni o rasfata cu cele mai scumpe cadouri si o trateaza precum o adevarata printesa, barbatul refuza sa divorteze de sotia sa din China si nici nu intentioneaza sa isi destrame familia.

Citește și:

Monica Gabor tot incearca sa ne faca sa credem ca relatia dintre ea si Mr Pink este una foarte serioasa. In urma cu cateva zile, fosta scorpie de la Izvorani posta pe contul oficial de Facebook o fotografie in care purta rochia de mireasa. Ziarele din Romania scriau ca Monica si-a oficializat deja relatia, iar vedeta a lasat sa credem asta.

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.