Setari Cookie-uri

Victor Slav spune adevarul despre relatia cu Bianca Dragusanu

Victor Slav vorbeste deschis despre el si Bianca Dragusanu.

Victor Slav si Bianca Dragusanu nu mai formeaza un cuplu de o perioada lunga de timp - prezentatorul tv a declarat pentru Libertatea ca el inca mai tine la Bianca, insa nu mai sunt impreuna.

Cei doi au impreuna o afacere cu rochii de seara, care le aduce destul de multi bani incat sa se suporte si sa continue aceasta colaborare profesionala:

"Nu m-am certat cu Bianca, asa ca nu se pune problema unei impacari sau sa ne recasatorim. Ne leaga o afacere pe care o avem impreuna, care merge foarte bine si atunci este firesc sa ne intalnim destul de des, iar daca asta va dura la nesfarsit, atunci vom fi legati pe viata." - a declarat Victor Slav pentru ziarul Libertatea.

Mai mult, baiatul de la meteo a spus ca amandoi sunt singuri, fara obligatii, iar din cand in cand el mai ramane peste noapte la fosta sotie acasa:

"In plus, ne simtim bine cand suntem unul cu celalalt, asa ca de ce sa nu ne vedem? Si apoi de ce sa ne ferim? Iesim in oras, mai raman peste noapte la Bianca. Care este problema? In fond, suntem doi oameni singuri. De ce sa ne ferim?" - a adaugat Victor.

Citește și:

Bianca Dragusanu si Victor Slav au divortat luni, 10 martie. Cei doi au intrat in cabinetul notarului tinandu-se de mana si parand mai apropiati ca niciodata. In ciuda tuturor greselilor facute, Bianca si Victor au ramas foarte buni prieteni.

Bianca a povestit care a fost ultima discutie avuta cu Victor Slav inainte de divort:

"Noaptea trecuta nu am reusit sa dorm! Am vorbit cu Victor si pana in ceasul al doisprezecelea nu eram niciunul siguri. Am discutat si despre posibilitatea sa nu ne despartim. Insa ca sa poti avea un nou inceput trebuie sa termini o poveste! Am discutat generalitati. Sufera foarte tare si eu sufer foarte tare pentru ca nu imi place sa vad cum oamenii care au avut incredere in mine sufera din cauza actiunilor mele. Nu stiu ce ne rezerva viata." - a marturisit Bianca la Kanal D, informeaza Cancan.

foto interior si prima pagina: Facebook

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.