Setari Cookie-uri

Adio, Cronica Carcotasilor! Mihai Gainusa, in razboi cu Serban Huidu

Mihai Gainusa a parasit Cronica Carcotasilor.

Mihai Gainusa a scris miercuri, 2 iulie, pe contul personal de Facebook un post in care anunta faptul ca pleaca de la Cronica Carcotasilor:

"Am decis sa parasesc «Cronica Carcotasilor». De la tv. Ca la radio si-a luat-o Serban Huidu si a plecat cu ea. Ultimii trei ani au fost cei mai grei din viata mea profesionala. M-am luptat sa salvez acest brand. Dupa fiecare accident. Am luptat ca membrii echipei sa aiba unde lucra in continuare.


Mi-am asumat responsabilitatea coordonarii emisiunii cand Serban nu era capabil. Am scris si am prezentat aceasta emisiune 14 ani. Dar eforturile mele nu au fost apreciate. Ci, dimpotriva, mi s-a reprosat inclusiv ca am adus un preot in platou. Am incheiat o etapa din cariera mea si le multumesc inca o data celor care au crezut in mine in tot acest timp. Eu si Codrut, ca nu am voie sa-i spun Dezbracatu, si poate si altii, lucram la un proiect nou. Ne dorim sa fim mai aproape de voi si sper ca toti cei care ne apreciaza sa fie alaturi de noi. Va multumesc
” - a fost mesajul lui Mihai Gainusa.

Citește și:

Se pare ca intre Mihai si fostul sau coleg, Serban Huidu, este un puternic conflict, informeaza ziarul Click. Huidu isi incearca revenirea pe posturile tv - in ultima perioada carcotasul s-a comportat extrem de urat cu colegii sai de la Cronica, transmitandu-le acestora un mesaj in care le spunea ca in curand vor fi nevoiti sa isi caute de munca.

Serban a postat si el pe contul de Facebook urmatorul mesaj:

"Am trait ieri si azi unele dintre cele mai amare zile ale vietii mele! Mihai Gainusa si Dezbracatu' au ales in fata tuturor colegilor sa paraseasca echipa Cronicii in care citez: "nu se mai regaseau"! Probabil vor urma si altii sau nu...

Raman anii de munca, ideea si o emisiune care incearca sa mearga mai departe! Daca va reusi voi decideti!

Le multumesc in numele tuturor colegilor (nu putini si nu atat de vizuali) pentru ce au facut si pentru anii frumosi petrecuti impreuna si le urez succes! Iata si o poza de pe vremea cand trageam la aceeasi caruta":

Citește și:

foto: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.