Mihaela Radulescu, probleme cu nasul abia operat?

Mihaela Radulescu, probleme cu nasul abia operat?
Kudika
9 Iulie 2014

Mihaela Radulescu, mare grija la nas.

Este adevarat, Mihaela Radulescu si-a operat nasul. Ceea ce Click! a sesizat in urma cu o luna a fost confirmat abia acum. Sambata seara, pe cand era machiata pentru Carnavalul de la Mamaia, Raduleasca cerut make-up artistului sa manevreze cu grija zona nasului, pentru ca „e sensibila”.

Asa arata nasul Mihaelei inainte

foto interior si prima pagina: Facebook

Foarte agitata, stresata si pe fuga, asa a aparut Mihaela Radulescu (44 de ani) sambata seara, in culisele Carnavalului de la Mamaia. Urma sa fie transformata in Cleopatra si sa defileze la bratul lui Radu Mazare.

Fosta vedeta de televiziune s-a lasat pe mana sotiei lui Bebe Cotimanis, make-up artistul Florina Marcuta, care a fost, cu scoala ei de machiaj, partener al evenimentului.

foto Mediafaxfoto.ro, fotograf Cristi Cimpoes

Mi-a spus de la inceput ca nasul e proaspat operat si sa am grija cand o dau cu pudra, sa nu apas foarte tare ca zona e inca sensibila. Ea venise partial machiata, isi pusese singura fondul de ten pe fata, probabil pentru siguranta. Daca zona era dureroasa, tot mai bine e sa o atingi singur. Are, intr-adevar, un nas fin, mic si frumos”, a povestit, pentru Click!, Florina Marcuta.

Citeste continuarea articolului pe Click.ro

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri