Setari Cookie-uri

Adevarata fata a lui Stefan Banica Jr. Nimeni nu se astepta sa fie asa

Stefan Banica Jr si adevarul despre el.

Stefan Banica Jr tuna si fulgera. Cantaretul are crize de nervi pe platoul de filmare a emisiunii X Factor.

Potrivit Cancan, fostul sot al Andreei Marin este mai rau decat Cheloo. Banica isi bate joc de concurenti, dand cu ei de pamant... si asta doar pentru ca ii place sa se creada superior.

Profesoara de canto a unei participante la X Factor a declarat pentru sursa mai sus mentionata ca toata lumea se plange de atitudinea juratului:

"Asa ceva este inadmisibil. Chiar nu inteleg ce cauta acest domn in juriu. Daca este nervos sau depresiv, sa nu mai jurizeze, Dumnezeule! Nu se poate asa ceva! Nu lasa pe nimeni sa-si faca numarul. Ii intrerupe din primele secunde. Asta e un om frustrat, domne! Plus ca, nici nu vreti sa stiti in ce hal vorbeste cu concurentii." - a declarat femeia.

Se pare ca Stefan Banica Jr isi permite sa ii jigneasca pe participanti, dand dovada de neprofesionalism.

Citește și:

"Eleva mea cand a intrat in scena a spus frumos cum o cheama si apoi, intrebata fiind cu ce se ocupa, ea le-a spus juratilor toate activitatile ei. Iar acest frustrat, ca altfel nu am cum sa-i spun, nici nu a mai lasat-o sa cante. Efectiv si-a batut joc de ea. A batut atata drum sa vina in Bucuresti, de la Cluj, dupa ce niste oameni au selectat-o pentru talentul ei si el nici macar nu a lasat-o sa arate ce poate. Asa ceva nu se poate! Cineva chiar trebuie sa ia masuri cu acest om! "

Banica se ia de majoritatea concurentilo si nu ii este teama sa ii jigneasca in fata tuturor:

"De exemplu, unui baiat i-a spus ca este anorexic si l-a intrebat ce cauta el acolo cu fizicul ala. Acum, sincer, nu suntem la un concurc de miss si mister, totusi...suntem la un concurs de cantat. Ne-au chemat efectiv sa-si bata omul asta joc de noi! Mai era un domn tenor, care a terminat Conservatorul...si de el s-a luat. Dansul venise cu o camasa desfacuta la gat si i se vedea putin parul de pe piept, iar Stefan Banica i-a spus ca mai bine ar fi participa la Eurovision, ca acolo sigur ar fi castigat...pe modelul Conchitei Wurst.", a mai spus femeia.

Citește și:

foto prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.