Setari Cookie-uri

Este insarcinata! Anuntul a fost facut in urma cu putin timp

Cel mai dragut cuplu de la Hollywood asteapta un copil.

Actorii Eva Mendes si Ryan Gosling, care au o relatie din 2011, vor deveni parinti pentru prima oara, actrita fiind insarcinata in sapte luni, conform informatiilor aparute in presa americana, citata de contactmusic.com, anunta Mediafax.

"Ea este pregatita sa fie mama de ceva vreme, iar faptul ca impartaseste aceasta experienta cu Ryan este un vis devenit realitate", a declarat o sursa pentru revista OK.

foto Guliver/ Splash News

Eva Mendes, in varsta de 40 de ani, si Ryan Gosling, in varsta de 33 de ani, au o relatie din 2011, cand s-au cunoscut in timpul filmarilor pentru lungmetrajul "Destine la rascruce/ The Place Beyond the Pines", in regia lui Derek Cianfrance.

Nascuta pe 5 martie 1974, Eva Mendes a urmat studii de marketing la California State University, la care a renuntat insa pentru a studia actoria. Este cunoscuta din filme precum "Zi de instructie/ Training Day" (2001), "Noaptea e a noastra/ We Own the Night" (2007), "Demon pe doua roti/ Ghost Rider" (2007) si "Pacatele unui politist - Ultimul apel: New Orleans" (2009).

Citește și:

Ryan Gosling a urmat un drum destul de intortocheat inainte de a ajunge unul dintre cei mai ravniti barbati de la Hollywood. Nascut si crescut in provincia Ontario din Canada, Gosling a fost un copil-problema la scoala, unde avea note foarte mici si se batea adeseori cu colegii sai. Mama lui a divortat si s-a mutat apoi la Los Angeles, unde tanarul Ryan si-a inceput cariera in showbiz. A aparut prima data in "Mickey Mouse Club", popularul serial TV pentru copii, care a lansat carierele unor artisti de seama, precum Britney Spears, Christina Aguilera si Justin Timberlake.

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.