Setari Cookie-uri

Se despart sau nu? Adevarul despre relatia dintre Beyonce si Jay Z

Beyonce si Jay Z, decizie neasteptata.

Cantareata Beyonce si sotul ei, rapperul Jay-Z, participa la sesiuni de terapie de cuplu organizate de un psiholog pe internet, in timpul turneului lor mondial comun, intitulat "On The Run", potrivit unor surse, citate de femalefirst.co.uk, informeaza Mediafax.

Cei doi artisti americani participa la aceste sedinte de terapie online, prin intermediul aplicatiei de videochat Skype, pentru a se asigura de succesul relatiei lor personale, alaturi de aceea profesionala.

"Desi asta poate sa para o masura drastica, in America in special, terapia de cuplu reprezinta o procedura standard", a declarat o sursa.

"Il cunosc pe psihologul lor de multi ani si incearca sa participe la sedinte saptamanale pentru a se asigura ca exista comunicare intre ei si ca nu apar neintelegeri", a adaugat aceeasi sursa.

Citește și:

Desi Beyonce si Jay-Z, care s-au casatorit in 2008, au facut in ultimele luni subiectul multor zvonuri legate de o presupusa infidelitate a rapperului, sursa spune ca aceste sedinte de terapie online au scopul de a mentine starea de fericire in cuplu.

"Este vorba mai degraba despre o actiune de mentinere, nu de o reparare a ceva care nu merge bine. Amandoi sunt fericiti, iar fiica lor, Blue Ivy, ramane prioritatea lor absoluta", a spus aceeasi sursa, citata de Daily Mirror.

In urma cu doua luni, sora cantaretei Beyonce, Solange Knowles, a fost filmata in timp ce l-a agresat pe Jay-Z intr-un ascensor, dupa petrecerea organizata dupa gala Met Ball la New York.

Cei doi cantareti au dat publicitatii o declaratie comuna in care au afirmat: "Toate familiile au probleme, iar noi nu suntem diferiti. Ne iubim si, mai presus de orice, suntem o familie. Am trecut peste acest incident si speram ca toata lumea va face la fel".

Citește și:

Recent, in presa au aparut informatii potrivit carora Jay-Z ar fi avut o aventura cu cantareata R&B Mya si ca acesta ar fi sustinut-o financiar pe interpreta in varsta de 34 de ani.

Mya a colaborat cu rapperul in 2000, pentru inregistrarea melodiei "The Best of Me", iar, conform unei surse, aceasta "traieste de pe urma generozitatii lui Jay-Z".

foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.