Setari Cookie-uri

Lovitura teribila pentru Connect-R. Ce a patit cantaretul?

Connect-R este naucit.

Noi schimbari la Antena 1! Cel mai afectat de deciziile luate pentru noua grila pare a fi Connect-R. Pentru ca anul acesta s-ar parea ca nu se mai face al treilea sezon „Romania danseaza”, solistul va pierde bani frumosi: 35.000 de euro.

Doua show-uri de dans ar fi prea mult la Antena 1, iar conducerea postului tv din Baneasa si-a dat seama de acest lucru. Cum anul acesta a fost difuzat deja un sezon „Romania danseaza”, la anul show-ul este posibil sa nu se mai regaseasca in grila postului. Motivul ar fi acela ca pe micile ecrane vor mai fi alte doua show-uri de acelasi gen, „Dancing with the stars”, dar si un altul, cu dansuri pe gheata. Pentru ca au ramas pe dinafara, se pare ca juratii de la „Romania danseaza” sunt deja in discutii cu producatorii noului show de dans.

foto: Facebook

Citește și:

Potrivit surselor Click!, pana in acest moment doar Monica Petrica (35 de ani) si CRBL (36 de ani) par sa fie in carti pentru „Dancing with the stars”. Insa nu acelasi lucru se poate spune ¬despre Connect-R (32 de ani). Solistul nu e in carti pentru juriul din care face parte si Mihai Petre, iar surse din apropierea lui spun ca el va avea in toamna o perioada foarte incarcata de concerte si ca acesta este, de fapt, motivul pentru care nu ar vrea sa fie suprasolicitat si la filmari de televiziune.

Mai multe detalii pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.