Setari Cookie-uri

Foto: "Esti scarboasa"! Poza cu care Andreea Balan si-a pus fanii in cap

Andreea Balan, mai vulgara ca niciodata.

Andreea Balan, geloasa pentru faptul ca a fost inselata de Keo cu o alta femeie? Altfel nu imi explic gestul ei.

Cantareata face tot posibilul sa demonstreze ca este sexy. Da, arata fooooarte bine la corp (cine spune ca nu - atunci are o problema), se dezbraca pe scena (tinutele ei sunt facute incat sa arate cam tot ce se poate) si promoveaza sexualitatea.

Am inteles ca sexul vinde - dar de la sexualitate la vulgaritate este un pas mic, pe care multe fete il fac fara sa isi dea seama.

Andreea a postat recent pe contul oficial de Facebook mai multe imagini cu ea la piscina. Fanii au apreciat-o pentru formele sale perfecte, pana cand au ajuns la poza asta:

Fara nicio rusine, Andreea ne arata fundul, ea sugerand ca vrea sa ne arate ca stie sa inoate... cu fundul iesit din apa :)).

Pana si barbatii (desi sunt convinsa ca au "apreciat" aceasta poza), i-au spus ca este prea mult si ca imaginea nu are ce cauta pe un site de socializare, fiind de-a dreptul vulgara.

Citește și:

"Oare ce ai vrut sa ne arati in poza asta? Ca stii sa inoti?"

"atat are de aratat"

"Cat te.ai chinuit sa iti ridici "treaba" sa se vada ? Stiu ca.ti place viata dar nici chiar asa" - astea sunt doar cateva din comentariile decente lasate de barbati.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.