Setari Cookie-uri

Monica Gabor, in scandal URIAS cu presa din Marea Britanie. Gestul ei este INGROZITOR

Monica Gabor, o adevarata scorpie.

Face ce face si tot ajunge in atentia noastra.

Monica Gabor urca treptat pe scara celebritatii. Vedeta este acum in scandal cu presa din Marea Britanie, dupa ce publicatia Dailymail a realizat un material despre ea, informeaza Cancan.

Jurnalistii Dailymail scriu despre cum Moni a noastra a refuzat sa adopte un baietel de trei ani din simplul motiv ca micutul nu s-a putut adapta.

Se pare ca in urma cu cativa ani, cand inca era casatorita cu Irinel Columbeanu si locuia la Izvorani, Monica a incercat sa adopte un copil, insa l-a dus inapoi la orfelinat dupa doar o singura noapte. Motivul este incredibil - vedeta nu a suportat plansul micutului si a decis ca este mai bine sa ramana doar cu un singur copil, Irina (fetita ei).

Asociatia de la care Monica a incercat sa adopte este condusa de omul de afaceri Stefan Cristofor si fiica lui, Mihaela. Cei doi au acceptat sa ofere o declaratie pentru Dailymail cu privire la acest incident:

Citește și:

"Monica a vrut sa petreaca un weekend cu baietelul pe care voia s ail adopte, dar el nu s-a putut adapta. Seara, cand l-a dus la culcare, acesta a inceput sa planga si nu a putut dormi. A doua zi l-a adus inapoi la orfelinat. Apoi, toata adoptia a fost oprita dintr-o data, pentru ca pur si simplu nu l-a mai vrut sub nicio forma”, a declarat Mihaela, informeaza Cancan.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.