Setari Cookie-uri

Catalin Maruta s-a tuns la chelie! Motivul este INCREDIBIL

Catalin Maruta este chel.

Abia a intrat in vacanta, dar e de nerecunoscut. Catalin Maruta umbla chel prin Bucuresti. Prezentatorul de la PRO TV nu s-a tuns dintr-un moft. Potrivit medicilor specialisti, vedeta si-a facut un implant de par.

Asa arata parul lui Catalin Maruta



Tuns la chelie si imbracat cu o tinuta lejera, de vacanta, Catalin Maruta (36 de ani) a avut multe treburi de rezolvat luni, la pranz, in nordul Capitalei. Click! a aflat, insa, ca prezentatorul emisiunii „La Maruta” care tocmai a intrat in vacanta din grila PRO TV, nu si-a schimbat intamplator look-ul, ci pentru ca era necesar.

Asa arata scalpul dupa un implant cu par. Dar va mai dura aproape sase luni pana ii va creste parul nou”, a declarat, pentru Click!, un medic estetician. „E un implant reusit, arata foarte bine, cred ca si l-a facut de curand. Trebuie sa evite expunerea la soare”, a adaugat medicul estetician Youssef Chawy.

Citește și:

Se pare ca Maruta a profitat de vacanta pentru a-si face aceasta interventie. Chiar ieri, impreuna cu Andra (27 de ani) si cu fiul lor, David (3 ani si jumatate), vedeta PRO TV a plecat in Tenerife (insula din arhipelagul Canare, Oceanul Atlantic).

Vezi cum arata Maruta fara par pe Click.ro

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.