Setari Cookie-uri

Este sau nu INSARCINATA? Bianca Dragusanu lamureste lucrurile!

Bianca Dragusanu da cartile pe fata.

Bianca Dragusanu vorbeste pentru prima data despre posibila sarcina.

Ziarele vorbesc despre faptul ca Bianca s-a impacat cu Victor deoarece este insarcinata. Asa sa fie oare? Vedeta a mers in platou la Capatos, unde a declarat ca isi doreste cu disperare un copil - insa NU este insarcinata.

''Cred ca a venit momentul ca in viata mea sa apara un ingeras, imi doresc sa fie fetita. Dar acum nu sunt insarcinată. Am vomitat din cauza caldurii, si daca simteam miros de parfum, imi venea sa vomit.'' Am greturi, vomit, apoi mananc iarasi.'' - a declarat Bianca, informeaza Click.

Zilele trecute fosta blonda a lui Bote a ajuns de urgenta la spital, dupa ce s-a lovit de un umeras din sarma. Din pacate rana a fost destul de adanca, iar vedeta a fost operata de urgenta.

Bianca s-a ranit la piciorul stang, unde are deja probleme. Medicii i-au oprit sangerarea si i-au inchis plaga. Dupa patru ore petrecute in spital, vedeta a putut pleca linistita acasa. Victor Slav, fostul sau sot, a insotit-o pe intreaga perioada petrecuta in spital.

Citește și:

Imediat ce a fost externata, Bianca a plecat de urgenta acasa, nedorind sa ofere declaratii presei care o astepta la iesirea din spital.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.