Kudika
1 August 2014

Ia exemplu de la Angelina Jolie si Brad Pitt.

Actorii americani Angelina Jolie si Brad Pitt isi trimit scrisori de dragoste redactate de mana, daca filmeaza in colturi diferite ale lumii, informeaza people.com, potrivit Mediafax.

Aceasta dezvaluire a fost facuta chiar de Angelina Jolie, pentru revista australiana TV Week.

Actrita a regizat filmul "Unbroken", care descrie viata lui Louis (Louie) Zamperini, locotenent din aviatia americana in cel de-Al Doilea Razboi Mondial, filmarile avand loc in Australia, iar Brad Pitt a filmat, in aceeasi perioada, in Londra, pentru "Fury", un lungmetraj a carui actiune este plasata in aceeasi epoca.

"M-a incurajat de la distanta si, intr-un fel, a fost destul de romantic", a spus actrita.

"Am decis sa fim in acel timp cand ne puteam imagina ca el este intr-un teatru european, iar eu eram intr-un teatru din Pacific si ne-am scris scrisori de mana unul altuia, care ne-au conectat, gandindu-ne la oamenii care erau despartiti luni, daca nu chiar ani, in trecut", a mai spus actrita.

Angelina Jolie a facut o dubla mastectomie preventiva, in 2013, in timp ce se pregatea sa regizeze "Unbroken", fiind suspecta de cancer mamar.

Filmul "Unbroken" va avea premiera pe 25 decembrie, in timp ce lungmetrajul Fury", in care apare Brad Pitt, va fi lansat in noiembrie.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: