Setari Cookie-uri

Ce a facut Antonia imediat ce a plecat din Italia, de la fiica sa?

Antonia a revenit in tara.

Sunt mai fericiti ca niciodata, iar acum nu mai au de ce sa-si ascunda iubirea. Antonia si-a alinat dorul de fetita in Italia, iar weekendul acesta i-l dedica iubitului ei, Alex Velea. Cei doi se vor intalni astazi in statiunea Borsec din judetul Harghita.

“Alerg, alerg, alerg, alerg/Mai tot timpul dupa ele/Visele mele”, canta Alex Velea (30 de ani) in cea mai recenta piesa a sa, lansata impreuna Rashid si Cabron. Solistul va alerga si astazi spre Harghita, sa-si intalneasca marea dragoste, pe Antonia (25 de ani), care ii va darui un copil la sfarsitul acestui an.

Cei doi si-au planificat concertul departe de Bucuresti, pentru a avea un dram de liniste, iar Click! a aflat ca nu e prima oara cand Alex si Antonia se intalnesc in provincie, atat pentru treburi profesionale, cat si personale. Din cauza procesului de custodie pe care il are Antonia cu Vincenzo Castellano, Velea si frumoasa bruneta nu au vrut sa atraga pana acum atentia asupra lor. Nu locuiesc impreuna, ci profita de fiecare spectacol pentru a se iubi in liniste, departe de ochii curiosilor. Asa s-a intamplat si pe 3 mai, in Baia Mare, cand au urcat pe aceeasi scena la evenimentul “Primavara Baimareana”, dar si pe 22 iunie, la Satu Mare, la Zilele Orasului.

Citește și:

Mai multe detalii pe Click.ro

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.