Setari Cookie-uri

Cristi si Alina Borcea divorteaza!

Inca un cuplu se desparte.

Ziarele din Romania arunca bomba: Cristi si Alina Borcea nu mai formeaza un cuplu. Ba mai mult, se pare ca divortul s-a petrecut deja.

Motivul este inca necunoscut, insa multi spun ca cei doi s-au distantat destul de mult de cand Borcea a fost trimis la inchisoare. Actionarul Dinamo are sase ani de executat.

Nick Radoi, un prieten apropiat al cuplului a oferit detalii despre acest divort. Afaceristul a declarat pentru Click ca a stat de vorba cu Mihaela, fosta sotie a lui Borcea (si buna prietena cu Alina, actuala sotie), care i-a spus ca nu divorteaza:

"Am fost azi la Mihaela si va spun in exclusivitate ca nu divorteaza. Sunt doar simple zvonuri, care nu sunt adevarate." - a declarat Nick Radoi.

Contactata de reporterii Cancan, Alina a oferit prima declaratie cu privire la aceste zvonuri.

"Nu este adevarat, nu aqm divortat si nici nu se pune problema de asa ceva. Ne iubim foarte mult si ne simtim ca in luna de miere. Ba chiar ne gandim la un al doilea copil" - a fost declaratia Alinei.

Citește și:

Cristi si Alina Borcea s-au casatorit in septembrie 2011, dupa o relatie de cativa ani. Cei doi au impreuna un baietel. Din fosta casnicie, cea cu Mihaela, Borcea are doi baieti si o fetita; iar dintr-o alta relatie, cu Simona Voiculescu, Cristi are o fata.

foto interior si prima pagina: Mediafaxfoto, fotograf Silviu Matei

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.